25n
25N
25N

Prop de 100 persones assisteixen al curs de anti ennuegament de l'Ajuntament de Quart de Poblet

Els centres escolars han estat proveïts de dispositius anti ennuegament homologats

Prop de 100 persones assisteixen al curs de anti ennuegament de l'Ajuntament de Quart de Poblet
05/03/2020 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet, des de l’àrea d’Educació que dirigeix la regidora Consue Campos, ha realitzat un taller formatiu de primers auxilis i intervenció en casos d’asfíxia dirigit al professorat dels centres educatius del municipi, al personal extern als centres, com a monitors i monitores, i també a pares i mares.

El curs ha estat impartit per l’empresa Jo et Salve, amb la certificació del “Pla Nacional Anti Atragantamiento” (PLANTRA), i a tots i totes les assistents se’ls ha expedit un certificat d’acreditació. En total, han estat al voltant de 100 persones, algunes de fora del municipi, les que han acudit a aquesta formació que s’ha impartit en el centre Trenquem Barreres en dos torns diferents.

Dispositius en tots els col·legis

D’altra banda, se’ls ha proporcionat a tots els col·legis dispositius anti ennuegada homologats. Aquests dispositius, anomenats Dechoker, actuen mitjançant succió i ajuden a complementar la maniobra d’Heimlich. A més, són molt fàcils d’utilitzar i no produeixen efectes secundaris en el 99% dels casos.

Aquesta activitat, totalment gratuïta, forma part de les activitats proposades dins del projecte Quart Educa en Salut, que té l’objectiu d’ampliar els coneixements de la comunitat educativa en matèria de salut.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + setze =

Valencia activa
bombers
CCCC
bombers
Valencia activa