25n
25N
25N

El personal sanitari i sociosanitari viatjarà de manera gratuïta a l'EMT

El personal sanitari i sociosanitari viatjarà de manera gratuïta a l'EMT
02/04/2020 -

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha decidit sumar-se a la iniciativa de l’Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV) i la Generalitat de crear targetes de transport públic gratuïtes per al personal sanitari i sociosanitari amb l’objectiu de facilitar els seus desplaçaments durant la crisi sanitària.

L’ATMV serà l’encarregada de gestionar i distribuir aquestes targetes de transports que permetran viatjar de forma gratuïta en la xarxa de la Generalitat i també en els autobusos municipals als professionals sanitaris i sociosanitaris quan es desplacen als seus llocs de treball.

“Des d’EMT ens sumem a aquesta iniciativa perquè, malgrat l’impacte econòmic de la crisi sanitària, és necessari que tots i totes fem un esforç per facilitar els desplaçaments del personal sanitari i sociosanitari, que realitza una feina essencial i primordial per garantir la salut de tots i totes. Són clau per lluitar contra la Covid-19”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =