caixa popular

Coneix ‘Personal Mercat Shopper’, la iniciativa innovadora de Mercavalència

Coneix ‘Personal Mercat Shopper’, la iniciativa innovadora de Mercavalència
19/02/2018 -

El Mercat de Russafa va ser el marc escollit per Carlos Galiana i Rosa Martínez, president i directora adjunta de Mercavalència, per a la presentació oficial de la nova iniciativa coorganitzada per l’entitat i la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València. De caràcter gratuït i amb vocació de perdurabilitat i servici públic, ‘Personal Mercat Shopper by Mercavalència’ introduirà en l’àmbit de l’alimentació una figura ben coneguda ja en altres sectors comercials, sobretot, el de la moda: la de l’assessor personal de compres. En el cas de ‘Personal Mercat Shopper’, l’assessorament serà grupal, però la seua finalitat serà la mateixa: oferir als usuaris dels mercats municipals de la ciutat que decidisquen participar-hi consells i trucs perquè les seues compres siguen més eficients i saludables, alhora que descobrir-los la història i singularitats de cada mercat i dels seus professionals.

A la presentació va asistir Isabel Lozano, presidenta de la Junta Municipal de Russafa, així com representants d’empreses del barri com L’Horta Pedalea, Ladies and Gentlemen i Guida València, també la presidenta de la Federació d’Associacions de Veïns de València, María José Broseta, el president de l’Agrupació de Falles de Russafa, Guillermo Serrano, i el president i el gerent del Mercat del Cabanyal, a més d’un nodrit grup de veïns i rostres coneguts del barri, com l’artista Ana Elena Pena. Es mostrava d’esta manera el suport dels col·lectius del barri a la seua institució més emblemàtica, el mercat.

“La gent de més o menys la meua edat no sap comprar en els mercats”, va afirmar Carlos Galiana durant la seua al·locució, “i sent inclús un certa vergonya d’acostar-se a preguntar al venedor o venedora. Amb ‘Personal Mercat Shopper’, aspirem a eliminar eixa barrera: ajudar-los a que fer la compra siga una experiència accessible, divertida i enriquidora, i que això els anime a continuar acudint als mercats municipals amb regularitat”.

Per això, es compta amb la participació de Ramón Cabrera, autèntic expert en la matèria que ha fet de la seua passió per comprar en els mercats, una professió: “Per a mi, els mercats municipals són sinònim de qualitat i producte local”, va manifestar, “Són el cor de cada barri”. Cabrera serà l’encarregat de guiar les visites dels grups a cada mercat i d’oferir als participants els consells, receptes i trucs perquè realitzen les seues compres. I tot això, per descomptat, amb la implicació directa dels propietaris i propietàries de les parades: “Ells són els que millor coneixen el producte, i parar-te a xarrar i conéixer-los, i que t’aconsellen, és per a mi un dels majors plaers que oferixen els mercats”, va dir respecte d’això.

Tota persona interessada a participar en ‘Personal Mercat Shopper’ pot fer-ho demanant torn en l’adreça de correu electrònic mercapolitan@mercavalencia.es, especificant quin és el mercat municipal on desitja rebre l’assessorament. Els responsables de la iniciativa es posaran en contacte a continuació per a fer-li saber el dia i l’hora en què tindrà lloc la visita guiada.

En acabar la presentació, Carlos Galiana es va mostrar “satisfet i il·lusionat amb l’acollida d’una iniciativa que pretén servir no sols per a posar en valor als mercats municipals, sinó també als productes de proximitat i quilòmetre zero que poden adquirir-se en ells i als propis venedors i venedores com a prescriptors d’una alimentació saludable”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 19 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris