25n
25N
25N

El Personal d’Infermeria del Hospital Dr Peset utilitza bosses del fem para protegir-se del COVID-19

El persona d’infermeria col·lapsa els registres d’entrada amb reclamacions per falta d’EPI’s

El Personal d’Infermeria del Hospital Dr Peset utilitza bosses del fem para protegir-se del COVID-19
24/03/2020 -

A principis del mes de març l’Hospital Dr. Peset de València va començar a rebre els primers casos de malalts contagiats pel COVID-19. Des del primer moment el personal d’infermeria va avisar a la direcció que no comptaven amb els Equips de Protecció Individuals (EPI’s) per atendre aquest tipus de malalts. Faltaven mascaretes de tipus FFP2, bates impermeables i ulleres de protecció.

El 10 de març ja hi havia ingressats, a moltes plantes, pacients que havien donat positiu al COVID-19, però els EPI’s, a pesar de la insistència del personal sanitari continuaven sense aplegar als diferents serveis de l’hospital. Obligant així al personal sanitari a utilitzar bosses del fem en compte de les bates impermeables reglamentàries per atendre els malalts, tampoc hi havia mascaretes tipus FFP2. A causa d’això el personal sanitari va col·lapsar amb milers de reclamacions el registre d’entrada de l’hospital Dr Peset i de la conselleria de sanitat.

El personal d’infermeria lamenta la situació, la passivitat i falta d’organització de l’actual direcció de l’Hospital Dr. Peset, que estava anticipadament advertida. El personal d’infermeria tampoc compren com en mig de l’epidèmia de la grip, l’hospital no tenia suficient estoc d’EPI’s.

Durant les últimes setmanes, el personal d’infermeria també ha denunciat que els directius i supervisors de guàrdia s’han dirigit amb molt males formes cap al personal d’infermeria que reclamava els equips de protecció individuals pertinents per atendre als malalts amb coronavirus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + dos =

Informacion coronavirus