25n
Orgull
Orgull

L'Ajuntament obri un període de propostes sobre la modificació del reglament de l'EMT

L'Ajuntament obri un període de propostes sobre la modificació del reglament de l'EMT
19/08/2018 -

L’Ajuntament de València ha obert un període de consultes al llarg dels mesos d’agost i setembre per a atendre les propostes ciutadanes davant la modificació i actualització del Reglament de prestació de servei de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Qualsevol persona o entitat podrà contactar amb l’EMT per a fer aportacions al reglament fins al 5 d’octubre mitjançant el Registre d’Entrada municipal o per correu electrònic. Per això, s’identificarà amb el seu nom complet i el nombre de DNI o document acreditatiu.

Després del procés de consulta prèvia, l’expedient anirà a la Junta de Govern i al Ple. Una vegada haja passat eixe tràmit, el text tornarà a ser exposat públicament per a arreplegar noves aportacions abans de la seua aprovació definitiva.

La normativa diu que ha d’estar a exposició un mes però, com a agost es tracta d’un mes amb poca activitat, des de la Regidoria s’ha optat per ampliar el termini fins a inicis del mes d’octubre. De manera paral·lela, la direcció de l’empresa escoltarà i atendrà també les aportacions que puga fer la part social al nou reglament.

El reglament actual de l’EMT es va aprovar en juliol de 2005 i, segons ha assegurat l’Ajuntament, “era necessària la seua adaptació a la realitat actual de l’empresa atés que s’ha quedat obsolet en diversos aspectes”. Per exemple, el nou reglament arreplegarà els diferents tipus de títols que abans no estaven inclosos, a més de “millorar els drets de conductors i usuaris”

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha destacat que després de mesos de treball amb el nou reglament és el moment d’escoltar a la ciutadania que podrà fer les seues aportacions. “Volem fer el millor reglament per a l’EMT i que vaja en paral·lel amb l’empresa moderna que ha de ser el centre de la mobilitat en la nostra ciutat”, ha assegurat

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =