Comença el període de matriculació per al curs escolar 2019-2020 a la Comunitat Valenciana

El alumnado de los ciclos de Infantil y Primaria ya pueden formalizar la matrícula en los centros públicos valencianos

EP

Comença el període de matriculació per al curs escolar 2019-2020 a la Comunitat Valenciana
13/06/2019 -

Continua el procés d’admissió en els centres educatius públics de la Comunitat Valenciana. I és que si ahir es publicaven els llistats definitius d’admesos en Infantil i Primària, hui comença el període de matriculació per a formalitzar la matrícula en el centre en el qual s’haja sigut admés. El llistat definitiu d’admissió per al curs escolar 2019-2020 es pot consultar a través d’aquest enllaç.

Així, la data de matriculació per als cicles d’Infantil i Primària del curs escolar 2019-2020 comença, hui, 13 de juny i s’allargarà fins al 3 de juliol. Així mateix, el termini per a la formalització de la matrícula per a cobrir les places vacants per renúncia o excedents serà el 4 de juliol i, finalment, les vacants resultants de la direcció territorial competent se sabran el 5 de juliol.

Per descomptat, també s’obri un període breu d’al·legacions a les llistes definitives d’admesos, que acaba demà, 14 de juny. Les al·legacions es resoldran i es contestaran per escrit fins a l’1 de juliol. En aquesta ocasió, els criteris de baremació han sigut similars al d’anteriors edicions, encara que amb alguna novetat, com la prioritat per als menors en acolliment familiar o els tres punts extra per estar dins del programa de la Renda Valenciana d’Inclusió.

D’acord amb un comunicat emés per la conselleria d’Educació, el 98,7% dels xiquets i xiquetes de 3 anys de la Comunitat Valenciana estan admesos en els centres triats pels seus familiars. De fet, a la província de València, el percentatge d’admesos en la primera o segona opció en Infantil de 3 anys és del 95,19%. Però, a més, per al nou curs escolar, s’han oferit més de 15.000 places en aules gratuïtes de 2 anys, que s’han distribuït entre col·legis públics i escoletes municipals.

Quant al procés d’admissió per als cicles de Secundària i Batxillerat, les llistes provisionals d’admesos no es publicaran fins a l’11 de juliol. Per tant, el període de reclamacions serà de l’11 al 15 de juliol i, finalment, serà el 18 de juliol quan es facen públics els llistats definitius per al curs escolar 2019-2020.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 13 =

sagunt a escena 2019
turismo salou