25n
25N
25N

Obert el període d'inscripció per a les escoles esportives municipals

Obert el període d'inscripció per a les escoles esportives municipals
04/01/2019 -

Des del 7 fins al 30 de gener s’obri el termini d’inscripció per a la formació de nous grups a les escoles esportives municipals per al 2019. El programa, impulsat per la Fundació Esportiva Municipal, té com a objectiu la promoció de la pràctica esportiva entre els menors dels cicles educatius d’infantil, primària, secundària i batxillerat, és a dir, d’entre 4 i 18 anys.

Les activitats tenen lloc en horari extraescolar en dies laborables i es desenvolupen tant als centres escolars com en algunes de les instal·lacions esportives municipals als diferents districtes. Tots els grups són mixtos i estan dirigits per tècnics esportius qualificats.

«Les escoles esportives són la pedra angular sobre la qual descansa el foment de l’esport en la població infantil i juvenil. L’adquisició d’hàbits esportius des d’edats primerenques afavoreix un desenvolupament saludable alhora que enriqueix la seua educació com a éssers humans. És per això que animem tots els col·legis perquè impulsen les activitats esportives extraescolars», ha destacat la regidora d’Esports, Maite Girau.

El programa comprén 24 disciplines: activitat física de base, preesport, escacs, atletisme, bàdminton, bàsquet, handbol, esports adaptats, esgrima, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, hoquei, karate, frontenis, voleibol, futbol femení, futbol sala, tenis de taula, pilota valenciana, pàdel, waterpolo, rugbi, triatló i orientació.

Cal recordar que el termini d’inscripció està obert tot l’any, sempre que hi haja places disponibles. La regidora Maite Girau ha explicat que les escoles esportives de la Fundació Esportiva Municipal «són un programa igualitari que integra tots i tots els escolars que vulguen practicar esport i estan organitzades per les federacions i les associacions esportives en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × un =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna