caixa popular

Per molts anys d’interaccions i comparticions

Per molts anys d’interaccions i comparticions
22/06/2017 -

Fer anys, celebrar aniversaris, sempre és un motiu d’alegria. És celebrar el pas del temps i que un projecte continua viu, creixent, consolidant-se, com és el vostre cas. Heu triat el periodisme de proximitat com l’aposta de València Extra. Una aposta valenta i arriscada, perquè també heu decidit informar per internet, per les xarxes socials, trencant amb els convencionalismes i amb els suports tradicionals de difusió.

Este temps de vida de València Extra ben segur que no ha estat gens fàcil. Un mitjà privat i independent necessita facturar i per a facturar necessita publicitat. Heu “vingut al món” en un panorama poc acollidor, on les paraules crisi i retallada han estat les protagonistes tant en l’àmbit privat com el públic i això, sens dubte, haurà estat un problema per a vosaltres. També, és cert, que diu la dita llatina que la sort és per a qui la busca i vosaltres, lluny d’acovardir-vos, lluny d’aturar-vos, lluny de renunciar, decidíreu ser valents i, amb eixa valentia arribeu a celebrar el vostre aniversari.

Per tot això, vull traslladar-vos la meua enhorabona i vull desitjar-vos que arribeu a molts més aniversaris des de la independència, des de la pluralitat, des de la proximitat i des de la professionalitat que vos caracteritza, apostant per una informació fresca, multimèdia, nostra i en valencià. Vos desitge molts anys, molts lectors, comparticions i interaccions.

Enric Morera i Català
President de les Corts Valencianes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + catorze =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris