25n
25N
25N

El 100% dels comerços que han sol·licitat correctament les ajudes de la regidoria de comerç cobraran el 100% de l'import demanat

La regidoria de Comerç destaca que hi ha un 63% més de beneficiaris respecte a la convocatòria de 2019

El 100% dels comerços que han sol·licitat correctament les ajudes de la regidoria de comerç cobraran el 100% de l'import demanat
18/09/2020 -

El xicotet comerç de la ciutat de València ja pot consultar el resultat de les ajudes que la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València ha convocat per a la consolidació dels comerços de proximitat en la ciutat de València. Concretament, segons ha avançat el regidor de l’àrea, Carlos Galiana, el 100% dels comerços que han sol·licitat les ajudes de manera correcta rebran el 100% de l’import demanat.

En total, es beneficiaran de les subvencions al xicotet comerç de la ciutat fins a 383 comerços de proximitat dels diferents barris del cap i casal, el que suposa un 63 % més de beneficiaris que l’anterior convocatòria de 2019.

“Es tracta d’unes ajudes molt importants, que pal·liaran els efectes econòmics que ha generat la COVID-19 en els autònoms i el xicotet comerç de la ciutat”, ha dit el regidor Galiana.

Entre els 383 xicotets comerços de la ciutat que rebran les ajudes es repartirà un total d’1.030.814,42 euros. A açò, ara, cal sumar les ajudes específiques que es donaran a les parades dels mercats municipals i a les diferents associacions de comerciants de la ciutat, ja que en aquests casos es va fer una convocatòria diferenciada.

El regidor Galiana ja ha indicat que “l’Ajuntament està al costat del comerç de proximitat de València i per això, amb aquestes subvencions ajudem a cobrir despeses corrents i comuns a qualsevol negoci com són les factures del subministrament d’electricitat, d’aigua, de telèfon o d’Internet, així com les quotes dels segurs de responsabilitat civil específicament referits a l’establiment comercial, dels quals se subvenciona el 100% del total”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =

bombers
CCCC