25n
25N
25N

Pep Botifarra obrirà el curs del teatre Capitolio

Pep Botifarra obrirà el curs del teatre Capitolio
21/09/2016 -

El cantaor presentarà dissabte el seu últim treball, acompanyat del pianista, també xativí, Pau Chàfer. Serà a partir de les 20 hores al teatre Capitolio de Godella, amb entrades a 4 i 6 euros.

A un home de poble ningú el fa baixar la cara, és el títol del darrer treball d’estudi de qui per a molts és, en l’actualitat, el major referent del cant tradicional valencià. Segons Eventime, l’empresa promotora de l’espectacle, aquest projecte de Pep Botifarra barreja cançons de Sarau i altres també populars amb les harmonies de caràcter afrancesat que aporta el piano de Pau Chàfer. A més, aquests dos músics no estaran sols. Instruments típics de la rondalla com el guitarró, el llaüt, la bandúrria i la dolçaina estaran presents, sumant-se a altres més moderns com el baix i la bateria. Segons la regidora de Cultura, Tatiana Prades, el poble de Godella «tindrà l’oportunitat de gaudir d’un dels treballs, segons alguns crítics, més interessants dels últims temps pel que fa a la música tradicional valenciana».

Les entrades encara es poden adquirir a un preu d’entre 4 i 6 euros, bé acudint al Centre Cultural Xicranda de Godella, o bé entrant a la pàgina web www.agendagodella.com. Dissabte mateix també es podran comprar entrades uns minuts abans que comence l’espectacle a les 20 hores, al teatre Capitolio de Godella.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 6 =