25n
Orgull
Orgull

Perruqueries, ferreteries, drogueries, floristeries… estaran en les Ajudes Parèntesis III de Xirivella

Perruqueries, ferreteries, drogueries, floristeries… estaran en les Ajudes Parèntesis III de Xirivella
23/07/2021 -

Amb la finalitat d’arribar al nombre més gran de comerços de la localitat, l’Ajuntament de Xirivella ja està treballant en la tercera convocatòria de les Ajudes Parèntesis, incloses en el Pla Resistir. En aquesta ocasió, aniran dirigida a perruqueries, establiments de bellesa, equipament de la llar i la construcció, venda de parament, d’articles de regal, ferreteries, drogueries o floristeries, entre altres sectors que no s’han pogut acollir a les dues primeres convocatòries. En total, es podran beneficiar d’aquestes ajudes més de 120 autònoms i empreses de la localitat que tinguen un màxim de 10 treballadors.

“Sabem les dificultats que estan travessant els nostres comerciants en aquests moments i volem arribar al màxim d’empreses de la localitat. Per això estem treballant ja en les bases de la tercera convocatòria, perquè estiguen com més prompte millor, presumiblement a la fi de setembre”, assegura Isabel Torres, regidora de Comerç. Les ajudes seran de 2.000 euros per empresa o autònom més 200 euros per cada treballador.

Encara està per determinar la quantia exacta que es destinarà a la tercera convocatòria, ja que abans s’ha de tancar la segona, que ha comptat amb 318.983 euros de pressupost. La segona convocatòria es troba en termini de presentació de sol·licituds, que acaba el pròxim 30 de juliol.

Fins al moment, 108 empreses de Xirivella s’han beneficiat de les Ajudes Parèntesis en la primera convocatòria. Un primer paquet en el qual es van repartir 239.919,86 euros entre els xicotets empresaris de la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 14 =