25n
25N
25N

Precaució a Alboraia: apareixen més substàncies com les que van intoxicar a una gosseta

La Policia Local d’Alboraia ha obert una investigació i alerta als ciutadans que vagen amb compte amb els xiquets, gossos i colònies felines de la zona

Precaució a Alboraia: apareixen més substàncies com les que van intoxicar a una gosseta
17/09/2020 -

El dilluns passat van aparéixer unes substàncies sospitoses en el Passeig de les Vies, parc annex al carrer Julio Just. Va ser quan una veïna va avisar a la Policia Local i des de llavors, s’ha obert una investigació. Des de la comissaria han demanat als ciutadans que s’intensifique la precaució amb els xiquets i gossos a l’hora de passar per la zona, per aquesta zona i per l’avinguda de l’Orxater Daniel Tortajada. De moment, s’han retirat les restes de substàncies per ara, sense identificar.

El problema és que l’endemà, el dimarts, van aparéixer més substàncies sospitoses, encara que també es va procedir a la seua retirada. Segons han declarat fonts pròximes a aquest periòdic, les substàncies semblen ser verí enfocat a la intoxicació d’animals. Des de la colònia Felines Alboraia s’ha demanat precaució als veïns que passegen amb les mascotes pel passeig l’avinguda de l’Orxater Daniel Tortajada, i revela que s’ha tornat a veure menjada estranya col·locada al costat de jardins i arbres al llarg el carrer Escriptor Joanot Martorell, al costat de passeig Julio Just, on a més, hi ha molt a prop un parc infantil.

De moment, des del col·lectiu Colònia Felines Alboraia, han denunciat l’enverinament d’una gosseta del municipi. L’incident, segons expliquen, va succeir fa una setmana i el pronòstic de l’animal és “molt greu” i que no saben “si tirarà avant”.

Des del col·lectiu animalista recorden que és “il·legal i perillós posar productes químics en la via pública”. Així mateix, aconsellen als propietaris de mascotes que en cas d’intoxicació han de provocar el vòmit i el carbó actiu és un potent absorbent de toxines en aquests casos.

L’Ajuntament d’Alboraia s’ha sumat la investigació i ha sol·licitat de la col·laboració ciutadana per a tractar de trobar alguna pista sobre l’incident. Per això ha habilitat el telèfon 24 hores de la central de policia 96 185 6000.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =