25n
25N
25N

La pel·lícula 'Asamblea' d'Álex Montoya s'estrena en Filmin

La pel·lícula 'Asamblea' d'Álex Montoya s'estrena en Filmin
17/04/2020 -

La pel·lícula ‘Asamblea’, òpera prima d’Álex Montoya, s’estrena en la plataforma Filmin, on estarà disponible a partir del 17 d’abril durant un mes. Aquesta obra ha rebut una ajuda a la producció de l’Institut Valencià de Cultura.

‘Asamblea’ tenia prevista l’estrena a les sales de cine en aquestes setmanes, però la situació d’emergència sanitària no ho ha fet possible i s’estrenarà en format digital.

‘Asamblea’ és una producció de Kaishaku i Nakamura Films, productores de continguts radicades a València, des d’on aporten una visió local amb vocació global. L’obra, a més de la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura, compta amb la participació d’À Punt Mèdia.

Juli Disla i Jaume Pérez són els guionistes de la pel·lícula, que està basada en la seua obra teatral ‘La gent’, un text preciós i molt divertit sobre la dificultat de prendre decisions col·lectives de manera comunitària. La pel·lícula està protagonitzada per Francesc Garrido, Cristina Plazas, Greta Fernández, Nacho Fresneda, Sergio Caballero, Jordi Aguilar, Lorena López, Marta Belenguer, Irene Anula, Abdelatif Hwidar, Maria Juan, Pablo Sánchez (vocalista del grup musical La Raíz), Jorge Silvestre i Juan Mandli.

És l’última assemblea abans de l’estiu i Josep vol tirar endavant, siga com siga, la proposta de text definitiu referent al concert. Tots a una, respectant tant la pluralitat ideològica com el torn de paraula, si és possible. La clau està en els matisos. Una proposta que posa en qüestió, amb humor, el concepte mateix de participació.

El seu director, Álex Montoya, és llicenciat superior en Arquitectura i cineasta autodidacta. Els seus treballs curts han obtingut més de 170 guardons i han sigut seleccionats en centenars de festivals nacionals i internacionals. Destaca la nominació al Goya 2014 pel curtmetratge ‘Lucas’ i una menció especial al Festival de Sundance 2010 per ‘Cómo conocí a tu padre’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − huit =