25n
25N
25N

Pedro Sánchez acaba de dimitir com a secretari general del PSOE

Pedro Sánchez acaba de dimitir com a secretari general del PSOE

Ha sigut un dia intens, dur en un Comité Extraordinari ple de crits, llàgrimes i situacions molt dures per a la història del PSOE a Espanya. Finalment, a aquestes hores, Pedro Sánchez acaba de dimitir com a secretari general del PSOE. Després d’una primera votació a mà alçada, es votava en contra del Congrés Extraordinari precedit de primàries. Han sigut 132 vots en contra i 107 a favor, ha descartat aquesta mesura que era la iniciativa de Pedro Sánchez.

No obstant això, el dia ha estat ple de situacions molt dures. S’ha posat una urna sense control, ni cens per a votar eixa mesura. Precisament eixa mesura ha suposat l’inici d’una moció de censura que no ha acceptat la taula. És un dia molt dur per a un partit que és tot un referent en la Història d’Espanya i que necessita sens dubte reconstruir-se per a tornar a ser el que era.

“Ha sigut un orgull ser militant del PSOE”, ha assegurat Sánchez en declaracions al seu Comité en el moment de confirmar la seua dimissió. En aquests moments, es treballa per a la formació d’una gestora que té un treball molt dur per davant per a tornar a “cosir” tal com deia Susana Díaz, el Partit Socialista Obrer Espanyol. Estarem molt atents a pròxims avanços i demà els presentarem la reflexió Extra de l’equip de València Extra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =