25n
25N
25N

Pedro Martínez: "Un moment de personalitat i caràcter ens ha ficat una altra vegada dins del partit"

Pedro Martínez: "Un moment de personalitat i caràcter ens ha ficat una altra vegada dins del partit"

Valoració del partit

Ha sigut un partit molt dur. En la primera cambra ells han fet una defensa molt agressiva i no teníem capacitat, no ens hem adaptat bé però ha sigut mèrit seu. Hi ha hagut un moment en el segon quart de caràcter dels jugadors, de tots els que han estat, un moment de personalitat que ens ha ficat una altra vegada dins del partit. La segona part hem jugat molt bé, ens hem passat molt bé pilota. Ara ens hem de recuperar ràpid física i anímicamente de la victòria i preparar-nos per al següent partit.

Una victòria més, s’ha guanyat el dret a somiar…

Estem competint i la competició és molt dura. Són el millor equip d’Europa, tenen una plantilla llarga, un entrenador i uns jugadors que ho han guanyat tot. Hem de ser molt humils, estar molt tranquils. Avui la lectura és positiva doncs hem superat la dificultat que el Madrid ens ha plantejat en l’inici i té molt mèrit. El Madrid molt difícil en el següent i molt centrats per a guanyar la competició que és l’objectiu.

Com ha vist la primera part del partit?

La dificultat de tornar al partit és molt gran, però l’equip ha tingut caràcter i personalitat. El Madrid és un gran equip i guanyar-los el següent és d’una dificultat extrema. Es van a trobar entre l’espasa i la paret i la seua resposta va a ser molt bona.

Pressió i necessitat de guanyar el divendres…

Ara mateix no cal pensar en el cinqué, sinó a guanyar el divendres que és una final per als dos. Volem que la competició acabe el divendres, però si perdem, anirem a Madrid a donar-ho tot. Si ells perden, estan eliminats però per a nosaltres també és una final.

Importància del factor Fonteta

Hem guanyat un partit a casa i un altre fora, l’important és jugar bé al bàsquet. El Madrid ha guanyat en pistes molt difícils esta temporada. No ha sigut líder per casualitat així que la dificultat del divendres és màxima.

Una de les claus d’este playoff és la tranquil·litat

Tenim molta tensió i pressió però estem sent capaces de transmetre serenitat estem competint molt bé. Es tracta de recuperar-nos físicament, Vives s’ha ressentit i per açò no ha jugat en l’última cambra, però també recuperar-nos anímicament. Hem d’estar centrat en el bàsquet, no pensar en la transcendència ni en si podem o no ser campions, açò ja ho sabem. Hem de centrar-nos a fer les coses ben i preparar-nos per a la defensa del Madrid que és molt difícil atacar i preparar millor del que ho hem fet hui.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa