25n
25N
25N

Pedro Martínez: "Tenim una opció i cal aprofitar-la"

]Fernando San Emeterio assegura que han de passar pàgina i pensar ja en el gran equip al que s’enfronten en la final

Pedro Martínez: "Tenim una opció i cal aprofitar-la"

Valoració:

“Ha sigut un partit en el qual hem començat bé. Hem fet un bon primer quart en defensa i en atac però l’últim triple d’ells ens ha deixat tocats anímicament i en el segon quart ells han estat molt bé amb els jugadors de qualitat que tenen, movent la pilota, tirant de fora. Hem perdut el componiment. El no ficar ens ha fet entrar en una mala dinàmica defensiva. Però la veritat és que l’equip ha sigut capaç de fer un pas avant en el tercer quart i ha sigut excel·lent. Ha sigut el moment d’Oriola però també de Sikma, de Vives… de tots. Tots han sumat i els hem aconseguit reposar-nos del mal moment. En eixe moment ells han estat pitjor en defensa i no han aconseguit ficar”.

Virtuts per a demà:

“Tant de bo haja partit i ho juguem bé. El primer objectiu és competir, estar en el partit, minut a minut. Fer les coses bé, estar concentrats, superar els mals moments. Hui ho hem fet bé. Sabem que és difícil però sabem que tenim una opció i cal aprofitar-la. Ells tenen més perquè són favorits però tenir una opció és suficient per a donar el màxim”.

El vestuari al descans:

“La veritat és que m’han animat molt les cares dels jugadors. Els he vist amb bona cara, les mirades eren de creure i d’intentar-ho. Açò m’ha donat bones sensacions personalment”.

El rival:

“Intentarem recuperar-nos físicament i donar el nostre màxim. El Real Madrid és el millor equip d’Europa, és líder a Europa i en ACB. L’altre dia ho tenien pràcticament perdut i es van recuperar. Tenen la capacitat que t’agafen un rebot defensiu i et castiguen amb triple. Sabem que està complicat però és esport i eixa opció que segur tenim cal aprofitar-la”.

 

Fernando San Emeterio: “Hem de passar pàgina i pensar en el gran equip al qual ens enfrontem”

Valoració:

“Hem fet un primer quart bo. Ens hem reposat d’un mal segon quart on ells han imposat el seu ritme, han encertat en triples amb molt mèrit i nosaltres hem fallat tirs fàcils. Però hem ajustat el nostre joc, hem cregut més en el que féiem, hem agafat rebot, s’ha mogut la pilota… Tots hem aportat i hem guanyat a un gran equip. Ara hem de passar pàgina i pensar en el gran equip al qual ens enfrontem en la final”.

Mescla d’experiència i joventut:

“Tenim una mescla de tot. Tenim jugadors amb experiència però també jugadors joves i que debuten en la Copa com Oriola que ha ajudat molt en la tercera cambra. No em considere portador de res ni en el vestuari ni fora. Quant a les celebracions tenim gent molt impulsiva i uns altres menys, cadascun s’expressa d’una forma però no s’han de celebrar les semifinals. Sabem que tenim una possibilitat i hem de jugar-la i competir. El Real Madrid és favorit però no es juga una final cada dia. Hem d’estar tranquils i recuperar-nos per a competir en la final”.

Final davant el Real Madrid:

“Som dos equips que ens agrada jugar semblant. Cal fer-ho molt bé si volem guanyar, hem de sumar tots, controlar el rebot… hem vist que quan ells han corregut quasi trenquen el partit. Hem de controlar la trobada i aconseguir que no se senten còmodes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =