25n
25N
25N

Pedro Martínez: "Si hem de perdre que siga així, millor que guanyar fent coses que no ens fa ser millors"

Dubljevic mostra el pesar de la plantilla però ja pensen en el següent

Pedro Martínez: "Si hem de perdre que siga així, millor que guanyar fent coses que no ens fa ser millors"

Valoració:

“Ha sigut un bon partit. Els dos equips hem jugat bon bàsquet. El Madrid ha tingut un encert en moments que nosaltres estàvem per a donar-li la volta al partit. Ho hem fet bé amb una altra forma de moure la pilota, el pla de partit ho hem complit. Hi ha hagut xicotets detalls en algun rebot, alguna perduda però hem d’estar contents de l’esforç i de com hem fet les coses. Açò no és el final de gens, hem pensat que hem perdut sent fidels al que fem. Si hem de perdre que siga així, millor que guanyar fent coses que no ens fa ser millors”.

Decisions arbitrals:

“No hem perdut pels àrbitres. Segur que s’han equivocat en algunes jugades però han tingut l’honestedat de rectificar perquè s’havien equivocat. També hi haurà hagut errors en alguna altra acció de joc però per als dos com tots ens equivoquem. Ha sigut un arbitratge honest i amb errors que formen part del joc”.

Orgullós del treball d’equip:

“No li pose però. No tot és guanyar. Estic molt orgullós del seu treball però no els he donat l’enhorabona. Estem en el bon camí, hem de creure en el que estem fent, seguir així, creure en el que fem i no caure en el desànim”.

Cal aprendre:

“No hem de pensar que hi ha diferència amb abans. Tot es valora en funció del resultat. Quan es guanya tot és meravellós i quan es perd no tant. Hem de fer valdre altres coses, hem de pensar que hem de fer per a millorar, amb una mica és suficient. Hem de pensar en el treball diari, no acordar-te del que podies haver fet o no. Hem de seguir i fer valdre al rival, ja que és un bon equip i ha estat a bon nivell”.

Dubljevic: “Vam perdre i no podem dir res”

Bojan dubljevic va comparéixer en roda de premsa per a assegurar que no podien dir gens sobre el partit. “Vam perdre i no podem dir i ja està, no es pot dir gens. No vull comentar el tema arbitral, el seu treball és xiular. Vam estar prop de guanyar però no ho vam fer, açò és bàsquet i uns dies guanyes i poltres no”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 5 =