25n
25N
25N

Pedro Martínez: "Sabem que el divendres va a ser un partit molt més difícil i arribem al límit"

Pedro Martínez: "Sabem que el divendres va a ser un partit molt més difícil i arribem al límit"

Valoració partit:

“Un partit molt dur com no pot ser d’una altra manera en una final europea, Unicaja ens ha donat dominat, una demostració de caràcter dels nostres jugadors durant tot el partit al final ha fet posar-nos per davant, potser no hem jugat excel·lent però molt content per haver tret un partit molt complicat. Ja sabem que el divendres serà un partit molt més difícil i arribem al límit per al divendres”

Sam Van Rossom ha patit molèsties durant el partit però al final ha pogut tornar…

“En la mitja part s’ha trobat malament, de l’estómac en el descans i hem hagut d’acoblar jugadors en la seua posició. Guillem ho ha fet excel·lent i després afortunadament ens ha anat bé.

Un tercer partit?

L’Unicaja és un rival molt dur i probablement si n’hi haurà. No seria una sorpresa que n’hi haguera. Tindran l’energia extra dels seus afeccionats i és un gran equip pel qual perfectament pot passar. Fer el que es puga dins de les nostres possibilitats i intentar guanyar donant la millor resposta que puguem, confiar en les nostres possibilitats encara que seran tremendament difícil. En la primera part ells ens han dominat i han jugat excel·lent pel qual serà molt complicat poder guanyar-ho.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =

museo prehistoria