25n
25N
25N

Pedro Martínez: "Oriola és un exemple per a tots, tant de bo siga com una grip i açò es contagie a la resta"

El tècnic va donar minuts a tots els seus jugadors creant una dinàmica positiva en el grup

Pedro Martínez: "Oriola és un exemple per a tots, tant de bo siga com una grip i açò es contagie a la resta"

Sempre cal tenir l’esperit per a córrer

“Cada partit té la seua idiosincràsia i cada jugador té les seues possibilitats en funció del seu físic. A tots ens agrada veure partits com el de hui però no sempre és així. El que sempre cal tenir és la mentalitat i l’esperit de córrer. Per exemple, Pierre Oriola és un exemple per a tots del que és voler córrer. No obstant això, amb Pierre el que realment m’agrada és que corre sempre, ho fa totes les vegades que pot, no solament quan veu que té avantatge o la pot ficar… és fantàstica la mentalitat que té de córrer sempre i açò té molt de sacrifici. És un exemple, estic molt content amb açò i tant de bo que passe com amb la grip que siga contagiosa i que tinguem més jugadors amb ganes de córrer sempre.

Hem sigut superiors

“Hem sigut superiors. Hem tingut una bona capacitat per a llegir el que passava en el partit. Hem estat bé, amb errors en el tir de tres però tots els jugadors han tingut minuts i açò és positiu per a la dinàmica del grup.”

Viacheslav Kravtsov

“Kravtsov està amb bona mentalitat, encara li hem de donar minuts i temps. Necessita més temps però l’important és la seua mentalitat que la té i que sume i ajude a l’equip. Sabem que és un jugador que no llançarà de tres punts, no ens donarà assistències però el bo és que les seues virtuts sumen a l’equip en què puga.”

Eixida de Jankovic

“Realment no m’ho esperava però entenc la seua posició, la seua situació i em faig càrrec del que el jugador ha pensat i la possibilitat que ha tingut doncs li ha eixit la possibilitat de marxar-se’n. Econòmicament per a nosaltres no suposa cap desemborsament per què no ha sigut un problema. Estic més preocupat per l’equip que per un jugador. Estic segur que ho va a fer molt bé, tindrà un rol més important del que anava a tenir ací i ho va a fer molt bé.”

“En clau d’equip no guanyem gens quant a dinàmica i el funcionament. Quan teníem 13 jugadors calia produir un descarte que ara no. És més còmode per a tots sobretot perquè ha de prendre la decisió. La plantilla és més curta i quan tinguem lesions serà més complicat però necessitem jugar bé en equip, que els jugadors estiguen implicats i esperem que amb el que tenim l’aconseguim.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =