25n
25N
25N

Pedro Martínez: "No podem anar a Madrid pensant que les coses no poden eixir bé"

El València Basket visita matí al Reial Madrid sabent que és un partit complicat però conscient de les seues possibilitats

Pedro Martínez: "No podem anar a Madrid pensant que les coses no poden eixir bé"

El Reial Madrid, és el Reial Madrid i ningú posa en dubte la qualitat de l’equip. En la segona jornada de Lliga van venir a València i van passar per sobre d’un València Basket ‘en formació’. Tres mesos després tots dos equips es tornen a enfrontar, esta vegada a casa del conjunt blanc i conscients de les seues possibilitats. El conjunt taronja sap de les seues qualitats i del que és capaç doncs ho demostra jornada rere jornada (és segon en la classificació amb 12-4) pel que confia a fer-se valdre davant el Reial Madrid demà. “Més que quedar-nos amb els punts forts del Reial Madrid, que són obvis i coneguts, la qual cosa hem de fer és estar pendents dels nostres, que també els tenim. No podem anar a Madrid pensant que les coses no poden eixir bé. Nosaltres tenim les nostres virtuts, tenim la nostra qualitat i el que cal fer és confrontar-les amb les seues amb bon ànim i intentar fer les coses molt bé fetes, entenent que hi haurà moments difícils, perquè tots els partits els tens i més contra un equip de la seua qualitat”, assenyalava Pedro Martínez en la prèvia del encontre.

El tècnic taronja va recalcar que el que realment li importa i el preocupa no és el rival sinó les seues pròpies accions i que el que realment el preocupa “és que nosaltres fem les coses bé, que tinguem un bon encert en la presa de decisions, no perdre moltes pilotes contra un equip que té una defensa agressiva, llegir bé el seu treball en defensa i fer les coses nostres el millor que puguem”.

A la qualitat del Reial Madrid, primer en la classificació amb 13 victòries i 3 derrotes, se li uneix el fet que no perda un partit de Lliga a casa des de fa més d’un any natural, per la qual cosa serà una eixida complicada per al conjunt taronja. “No és per la pista pel que el Reial Madrid no perd. No perden a casa perquè tenen una grandíssima qualitat i perquè fan les coses molt bé. Hem d’anar amb bon ànim, a fer les coses que depenen de nosaltres tan bé com siga possible i a intentar guanyar. Esperem que siga un bon partit per a l’afeccionat, que siga un bon espectacle, que els equips estan ben i que siga un bon partit. Nosaltres anem òbviament amb ganes de fer les coses ben però a voltes les coses no t’ixen bé quan jugues contra un equip tan bo i tan complet com és el Reial Madrid”.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 17 =