25n
25N
25N

Pedro Martínez: "La millor lliçó de hui és el treball en equip"

Pedro Martínez: "La millor lliçó de hui és el treball en equip"

Valoració:

“Ha sigut un partit molt dur, amb molt contacte físic. Amb defenses molt agressives en el qual en alguns moments hem tingut poca fluïdesa en el cinc contra cinc. No obstant això, hem corregut bé, hem rebotat molt bé en atac i amb tots els jugadors sumant. Tots sabent patir, sobretot quan en l’últim quart s’han posat a dos punts. Han aguantat molt bé el cansament físic i el mental. Estic molt satisfet per com s’han comportat els jugadors”

D’entre tots els jugadors ha destacat Sant Emeterio no solament pels punts sinó per tot el que ha aportat a l’equip…

“No passa gens per ressaltar a un jugador. Fernando San Emeterio és un jugador fantàstic, però el seu joc es basa a aportar coses positives que no ixen en les estadístiques. Ha fet un gran partit jugant de base, fent de tot, Fernando llig molt bé els partits i pot fer de tot. Però també cal destacar a Sastre i Rafa Martínez que quan han jugat d’1 ho han fet molt bé, jugant en posicions que no són habituals. La millor lliçó de hui és el treball en equip, tots sumant en defensa, en atac, ajudant-se… i açò fa que les manques que puguem tenir per les lesions es queden amagades”.

Amb l’eliminatòria en 1-0, com s’espera el següent partit allí…

Hem de fer la valoració del partit, estem 1-0 i açò està molt bé. Podem destacar a algun jugador però serà molt difícil traure el partit del divendres perquè hem de recuperar-nos físicament i mentalment per a eixe partit. Hem de donar el nostre màxim i les valoracions de si és un gran equip o un gran grup cal fer-les a final de la temporada. Hem de pesar en el segon parit. Tots dos equips tenim informació del que ha passat hui. El divendres seguirem tenint les mateixes manques que hui doncs els jugadors segueixen lesionats. El partit del divendres serà molt dur i, com en este, els aspectes mentals tindran molt pes. L’ambient allí serà molt hostil, serà complicat.

Tres baixes importants que, potser, fa que la resta assumisca més responsabilitat…

“Sempre diem el mateix, no ens queixem de les baixes que puguem tenir. La resposta de les lesions estarà sempre en l’equip. En la Copa del Rei vam ser molt competitius i teníem a tot l’equip disponible, rendim a un nivell molt alt. La resposta ara cal cercar-la en l’equip i està genial que tots els jugadors facen un pas endavant i, en tenir més minuts, assumisquen més responsabilitat… hui hem posat l’1-0 en l’eliminatòria però encara no hem fet gens”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 13 =

museo prehistoria