caixa popular

Pedro Martínez: "Hem de seguir picant la pedra fins que es trenque. Seria la llet que jugàrem la tercera final de la temporada"

Pedro Martínez: "Hem de seguir picant la pedra fins que es trenque. Seria la llet que jugàrem la tercera final de la temporada"

Valoració del partit…

Ha sigut un partit difícil, igualat en el qual els aspectes tàctics van per darrere de la mentalitat. Un partit en el qual un rebot o un tir fallat marquen la diferència. En este tipus de partits els xicotets detalls són els que marquen la diferència. S’ha posat molt igualat i al final s’ha aconseguit decantar a favor nostre. Hem de pensar ja en el següent partit de la competició.

Serà la quarta semifinal que el València Basket juga de forma consecutiva…

És un orgull que durant les últimes quatre temporades l’equip estiga jugant les semifinals, és una bona notícia que diu molt de la perseverança i de la gent que ha passat per ací estos anys. El club té ganes de fer el pas final i obviament és molt difícil donar-ho. També era molt difícil eliminar al Barcelona per moltes dificultats que tinga. Hem de seguir picant la pedra fins que es trenque, estiga qui estiga. La veritat és que el club s’està en el bon camí.

Ha sigut un partit difícil però el Barcelona mai va estar per davant…

En este tipus de partits, l’ànim és quasi més important que la tàctica. Un triple de Renfroe des de la cantonada lliurat haguera canviat el partit si ho fica. Si el partit se’t posa molt a dalt, si es posen per davant, es complica el fet de poder gestionar-ho. Per sort no ha passat. Als jugadors els he vist molt competitius.

L’última jugada era clau, haguera sigut més senzill fer falta que mantenir-se en la decisió de defendre…

Reconec que em tremolaven les cames. Estic satisfet de ser fidel a una idea, no solament en eixa jugada sinó en totes. És molt important tenir clar el que vols. Açò és l’esport. Preferisc haver-ho guanyat així que fent la falta en l’última jugada. Passem moltes hores treballant al llarg de l’any per a defensar com ho fem i no fer falta. Avui ha eixit bé, però si haguera eixit malament, m’haguera caigut una grossa.

Rival de semifinals…

No depén del meu, amb Gran Canària tenim factor pista i amb Baskonia no. El normal és que guanye Baskonia i hem de preparar-nos. Volem fer bones semifinals. Seria la llet que jugàrem la tercera final de la temporada i eixe ha de ser l’objectiu. Si la nostra classificació final ens porta a jugar l’Euroliga millor, conec que és objectiu del club i que està assenyalat però hem de pensar en la competició a jugar i seguir en el camí.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 8 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris