25n
25N
25N

Pedro Martínez: "És una final, està sent molt igualada i crec que anem a guanyar"

A excepció de Kravtsov, per lesió, la resta de jugadors estan disponibles per a la final

Pedro Martínez: "És una final, està sent molt igualada i crec que anem a guanyar"

Tercer i últim partit de la EuroCups Finals. Tots els partits de la temporada són importants però, tal vegada, est siga un dels més decisius d’esta 2016-17. Davant l’Unicaja de Màlaga i davant l’afició taronja, el València Basket es juga la possibilitat d’alçar el primer títol de la temporada. Després d’haver guanyat el primer partit de la final la passada setmana i haver perdut a Màlaga el segon, tot està per decidir en la #CalderaTaronja. “No sé si som favorits o no. És una final, està sent molt igualada i crec que guanyarem, crec que podem guanyar, però tampoc podem dir que Unicaja no té possibilitat. Ells estan ací perquè li l’han guanyat. Estem en una situació de cert avantatge i estem molt contents de tenir-la, el tercer partit, a casa. Estem molt animats i en una dinàmica bona. Creiem que podem guanyar encara que la veritat és que no tenim la seguretat que açò passe. Si perdem, entendrem que forma part de l’esport i de l’exigència de la competició”, assenyalava el tècnic Pedro Martínez en la prèvia del encontre.

Per a la gran final, el tècnic taronja compta amb tots els seus efectius a excepció del lesionat Slava Kravtsov. “Antoine Diot està millor, avui ha completat un entrenament per primera vegada i ho considere alta, una altra cosa és que fa molt temps que no entrena i que no està en el seu millor moment, però ho considere alta i va a jugar. De la resta dels jugadors tocats, com no som de plorar, doncs no diem gens, estan tocats però van a jugar”, argumentava Pedro Martínez.

Respecte al partit que espera davant l’Unicaja, l’entrenador taronja explicava que “cal intentar jugar el partit amb la tensió que requereix, que és fàcil tenir-la, amb la normalitat de fer les coses que entrenem sempre. Confiar en el que entrenem en els nostres jugadors i saber que hi haurà moments difícils. En el primer partit va haver-hi dues vegades en què Unicaja es va posar 10 punts a dalt i ací vam tenir una resposta concorde d’una final, serens, tranquils, jugant en equip, no cercant solucions individuals, cercant-les en el grup i en defensa i és el que anem a fer i esperem que ens done resultats”.

En referència el seu rival, Pedro Martínez explicava que “ens coneixem molt, ells tenen les seues virtuts, molts jugadors amb punts, nosaltres tenim un altre estil, de jugar en equip, que tots els jugadors tinguen les seues opcions, i ells s’aprofiten del seu talent en les posicions exteriors i esperem que tinguen jugadors amb capacitat de tirar, entrara, d’1 contra 1 i nosaltres a intentar contrarestar-ho”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =