25n
25N
25N

Pedro Martínez: "El tercer quart ha sigut excepcional, és per a guardar-ho"

Pedro Martínez: "El tercer quart ha sigut excepcional, és per a guardar-ho"

Valoració del partit…

Excel·lent en atac, defensa… un gran partit. El Hapoel té grandíssims jugadors. Els hem defensat molt bé i en atac hem estat molt encertats. Tots han estat a un gran nivell i hem d’estar molt contents per jugar la segona final de la temporada. No obstant això, hem de pensar en el partit del dissabte, estem en un ritme competitiu molt alt i no ens podem parar…

 

Estan a un nivell molt alt…

El rival també ho porta i açò iguala les coses. El tercer quart ha sigut excepcional, és per a guardar-ho. S’ha perdut un baló i Luke ho ha recuperat per a baixar-ho. Ve tot de cara. Però l’important ha sigut que en la mitjana parteix el Hapoel anava -12 i amb l’inici del tercer quart que hem fet han abaixat els braços. En el tercer quart els hem passat per damunt però el partit es guanya en la primera part.

 

El rival en la final, l’Unicaja de Màlaga…

Juguem el dissabte en Lliga contra ells i el dimarts la final. No cal donar-li voltes, és el que hi ha, el calendari està així… Ens agradaria no jugar contra ells el dissabte. Nosaltres no considerem menys important el partit del dissabte que el del dimarts. L’Unicaja és un rival directe en la Lliga Regular i el dimarts juguem una altra competició contra ells. Hem de centrar-nos en el partit del dissabte. No ens guardarem res perquè si no perdrem. Crec que el Unicaja ha fet una eliminatòria d’Eurocup millors que les nostres. Han guanyat partits fóra, que han sigut decisius. A nosaltres fora ens han guanyat fàcil. L’Unicaja ha fitxat a Omic que els ha donat salte qualitat. Serà una final difícil i oberta. Veurem si podem recuperar a Guillem Vives, que està ranquejant i fora de ritme, amb Antoine Diot no podrem explicar per a ja donar-ho”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 6 =

museo prehistoria