caixa popular

Pedro López: "Ho donarem tot perquè l'any que ve continuem donant-los moltes alegries"

Pedro López: "Ho donarem tot perquè l'any que ve continuem donant-los moltes alegries"

Quina valoració fa de la temporada que està a punt de finalitzar i en la qual s’han aconseguit tots els objectius que s’havien marcat a l’inici?

La veritat és que hem viscut la temporada molt bona. Esta és una campanya molt llarga i és veritat que, a voltes, encara que hages complit l’objectiu tens algun baixó. No obstant això, tinc la sensació que hem sigut molt regulars. No recorde cap baixó en l’àmbit de resultats ni anímic. Ha sigut una temporada en la qual hem demostrat que som un equip. Els que hem jugat més hem aportat tant com els que han disputat menys minuts. Hi ha hagut molt respecte i companyonia, sobretot entre jugadors i cos tècnic que, a voltes, és complicat.

w_900x700_1120403217-01-11_ucam_levante_0251Després d’haver aconseguit els objectius amb tant marge… Es fa llarga la temporada?

No, no tinc eixa sensació. A més, l’equip per la manera competitiva que té, pel seu ADN gaudeix competint, gaudeix entrenant i estem demostrant que encara que l’equip haja aconseguit l’objectiu segueix lluitant igual. Intentem no abaixar els braços mai ni entrenant ni competint. Tant del cos tècnic com dels jugadors el que cerquem és seguir amb el mateix ritme, no abaixar els braços. No solament guanyar un partit oficial sinó que volem guanyar una pachanga en l’entrenament, fer bé l’entrenament, el fet de voler guanyar un joc de possessió… tot açò es transmet el cap de setmana i l’equip, sense voler, no deixa de competir i d’aconseguir resultats.

Qui és l’artífex d’artífex de l’ambient, com s’aconsegueix eixa complicitat en el vestuari?

Realment és el míster el que està tot el dia darrere de nosaltres recordant-nos que no deixem de ser competitius. No obstant això, som un grup que sabem distingir molt bé la importància dels moments. Sabem quan no estem en un moment important en què es pot bromejar, hi ha temps per al riure… Som un grup molt competitiu i les paraules que et puga dir l’entrenador ajuda a no abaixar els braços. Estic segur que cap de nosaltres, passe el que passe, abaixarà els braços.

Important que el grup que s’ha creat es mantinga de cara a la pròxima temporada en primera?

El jugador del Llevant és lluitador, humil, ambiciós, competitiu… eixe és el perfil de jugador. Després el que facen des de la directiva del club és el seu treball i ho fan tan bé com siga possible. Ací tots sabem el que és el Llevant i el que representem.

w_900x700_1121300917-01-11_ucam_levante_0412Quasi no acaben la present campanya i començaran la següent en Primera Divisió…

Sabem que començarem abans que de costum perquè la Lliga comença en agost. Sincerament ens és igual, és veritat que ens haguera agradat tenir més vacances perquè la Segona és molt llarga i tenen molt pocs caps de setmana lliures. No obstant això, estem contents com estem. No podem demanar res més. Som uns privilegiats i el temps que tinguem caldrà aprofitar-ho per a desconnectar i intentar cadascun descansar de la millor manera possible i carregar les piles per a l’any que ve.

Quin missatge mana als aficionats?

Gràcies. Hem de donar les gràcies perquè després de la temporada passada, que va ser molt dura, ens han acompanyat en tots els partits de casa i en molts de fora. El Ciutat sempre ha estat ple i ens sentim molt identificats amb ells. Ho donarem tot perquè l’any que ve seguim donant-los moltes alegries.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 14 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC