25n
25N
25N

Pedro de Dios: 'La Falla Plaza Vicente Castell Maiques és una falla familiar'

Encara que són pocs els fallers que formen aquesta comissió, tots treballen per a gaudir d’unes falles inoblidables

Pedro de Dios: 'La Falla Plaza Vicente Castell Maiques és una falla familiar'
15/03/2017 -

La Falla Plaza Vicente Castell Maiques pertany al districte valencià de l’Olivereta. Una falla de barri que, cada any, intenta no solament que la seua comissió fallera gaudisca de les nostres festes, sinó que a més integren a tots els veïns que s’acosten fins al casal per a gaudir del bon ambient que es respira.

València Extra ha parlat amb Pedro de Dios Ortega, responsable de mitjans de comunicació de la Falla Plaza Vicente Castell Maiques, que ens ha explicat més detalls sobre els membres que componen la comissió fallera. ‘És una falla que, en tenir poc fallers, la fa molt familiar, i tots ajudem quan fa falta treballar. A més, tots els membres de la nostra comissió som un grup d’amics i amigues que, a l’hora d’ajuntar-nos tots, ens agrupem només per afinitat quant a edats. Encara així, no és gens rar veure a fallers d’unes edats asseguts amb fallers d’edats molt diferents. Això fa que la nostra comissió tinga un encant especial’.

Aquesta falla compta amb una programació molt variada tant la setmana forta de Falles, com per a la resta d’any. Uns actes que els permet conéixer-se millor i fer falla. Així i tot, Pedro de Dios ha volgut ressaltar un dels més especials. ‘En l’acte de l’exaltació de les Falleres Majors, quasi tota la comissió es vesteixen de fallers, alguna cosa que no és fàcil de veure en moltes comissions, i és una llàstima. Això fa que les Falleres Majors se’ls quede un record inoblidable’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + catorze =