caixa popular

Una pediatra a presó per injectar sèrum en lloc de vacunes d'1.200 euros

Una pediatra a presó per injectar sèrum en lloc de vacunes d'1.200 euros
14/12/2017 -

L’Audiència Provincial de València ha condemnat a 2 anys de presó per delictes d’estafa i falsedat a una pediatra que injectava sèrum en lloc de les vacunes corresponents. La professional sanitària enganyava als pares dels xiquets i els cobrava per les suposades vacunes unes quantitats que oscil·laven entre els 60 euros i els 1.200 euros.

L’estafa es va produir quan aquesta pediatra treballava en el Centre de Salut de Carlet i en l’Hospital de la Ribera d’Alzira entre els anys 2007 i 2011. A més de condemnar-la a 2 anys de presó, també la sentència la inhabilita per a exercir la medicina ni qualsevol professió vinculada a ella durant 2 anys i 3 mesos.

La sentència ha eixit de les negociacions entre Fiscalia i la defensa de la pediatra. D’aquesta forma, s’ha arribat a ella sense passar per un jurat popular.

La pediatra usava sèrum fisiològic per a injectar en les vacunes i els cobrava com a tals als pares dels xiquets. Recomanava als pares dels xiquets vacunar-los de la gran majoria de malalties amb uns preus més econòmics que si havien d’acudir a la farmàcia a comprar les vacunes. Ara la sentència la condemna a 2 anys a presó i una inhabilitació mínima de 2 anys i 3 mesos.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 3 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris