25n
25N
25N

Mislata aposta per pedagogies innovadores en la formació de professors d'Infantil

La regidoria d’Educació i el CEFIRE de la Generalitat acorden la realització de tres cursos per a professionals en La Fàbrica

Mislata aposta per pedagogies innovadores en la formació de professors d'Infantil
24/01/2017 -

Oferir formació als docents sobre la importància del joc en el procés d’aprenentatge en l’etapa que va des dels 0 fins als 6 anys. I en concret, aprofundir en les aplicacions pedagògiques de la tècnica del dibuix amb llums, coneguda com a “Lightpainting”. Este és l’objectiu del curs que s’impartirà esta setmana, del 24 al 27 de gener, en el centre sociocultural La Fàbrica de Mislata, dirigit a professionals d’Educació Primària i al que poden accedir també els mestres de la borsa d’interins.

La regidora d’Educació de Mislata, Ana María Julián, i la directora d’infantil del Centre de Formació, Innovació i Recursos Educatius (CEFIRE), Isabel López Albors, van tancar fa uns dies la realització de diverses activitats formatives a Mislata per al professorat d’Infantil. Amb este tipus de cursos, explica Julián, “apostem per les pedagogies innovadores i oferim als professors la possibilitat d’ampliar els seus coneixements, un aspecte que redundarà posteriorment en una millor educació dels nostres xiquets i xiquetes”. A més de conéixer estes noves tècniques, els cursos de formació de CEFIRE permeten també als mestres certificar la seua formació contínua.

El de “Lighpainting i educació artística” és el primer dels tres cursos que es faran a Mislata durant el present curs escolar. El següent serà en el mes de març, concretament els dies 6, 8, 13 i 22, i tindrà per títol “Pedagogia i arquitectura. Un diàleg pendent”. La tercera de les propostes formatives girarà entorn de la “Pedagogia de la llum” i s’impartirà els dies 8 i 9 de maig i 5 i 6 de juny, també en el centre sociocultural La Fàbrica.

La inscripció a tots els cursos es realitzarà a través de la pàgina web de CEFIRE: www.cefire.edu.gva.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − tres =

CCCC
torrent