25n
25N
25N

Las Naves acull una nova edició del “PechaKucha Night València”

Las Naves acull una nova edició del “PechaKucha Night València”
14/06/2018 -

Las Naves acull la XVIII edició del PechaKucha Night València, que començarà a les 21.30 de demà divendres, dia 15, amb caràcter lliure i gratuït. Durant la trobada els i les participants mostraran les seues habilitats per a comunicar, d’una manera directa, senzilla i entretinguda, les deu idees seleccionades. Suposa tot un desafiament, ja que el format d’aquest esdeveniment estés mundialment exposa clarament que cada participant disposarà de 20 imatges i 20 segons per a cadascuna d’elles.

El públic assistent podrà conéixer el projecte “Creatias Estudio”, un estudi de disseny gràfic, web i màrqueting amb seu a València i Elx, i que, entre altres coses, ha sigut l’estudi que ha elaborat la imatge del barri del Grau de València: una idea que va partir del treball de l’espai col·laboratiu de Las Naves, Col·lab, amb els veïns del barri.

En segon lloc s’exposarà «Arquitectúria», una associació sense ànim de lucre que promou la mobilitat activa i l’urbanisme d’escala humana a través del disseny i coordinació de projectes d’innovació urbana. A continuació, la ceramista alacantina Patricia Varea compartirà la seua experiència creativa a l’hora de fusionar la cultura occidental i oriental en un material tan artesanal i tradicional com la ceràmica.

Amb més de 20 anys en marxa, «Imprenta CG», reconeguda com una de les empreses valencianes més destacades del sector gràfic, explicarà el seu suport a diferents projectes culturals i socials. Finalment, abans de finalitzar el primer bloc, s’exposarà el projecte creatiu de disseny, fotografia i vídeo «QUEBUE», de mans del seu fundador, Pablo Quevedo.

El segon bloc començarà amb la presentació del projecte editorial de vídeos i impressions «Ediciones Mínimas», a càrrec de les arquitectes Milena Villalba i Ana Asensio. El disseny i l’interiorisme també tindrà espai en aquest esdeveniment amb l’exposició de l’estudi d’arquitectura interior «Sinmas» que busca crear espais singulars mitjançant el disseny i l’harmonia.

La tipografia també estarà present amb la presentació del taller tipogràfic «Industrias Lentas», que barreja aspectes de la impremta tradicional amb altres processos més actuals.

El poeta madrileny Jesús Ge, especialitzat en poesia escènica, donarà a conéixer el mètode pel qual plasma els temes d’actualitat de manera creativa i sonora. Finalment, les persones assistents coneixeran l’estudi d’arquitectura EXIT i alguns dels seus projectes arquitectònics, urbans, d’interiorisme i del paisatge.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 9 =

CCCC
torrent