25n
25N
25N

Llum verda a la conversió en zona de vianants de la plaça Sant Pere Nolasco

Llum verda a la conversió en zona de vianants de la plaça Sant Pere Nolasco
21/12/2018 -

El Regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha anunciat la futura conversió en zona de vianants de l’entorn del Mercat Municipal de la plaça Sant Pere Nolasco. L’objectiu d’aquest projecte, que ha sigut aprovat en la Junta de Govern de hui, és millorar la mobilitat, l’accessibilitat i la vertebració per als vianants del barri de Morvedre a través de l’adequació dels espais públics.

Les labors consistiran en la conversió en zona de vianants dels carrers Convent, Mateu Escrivá i Santa Isabel. Per a això, es procedirà a demolir totes les vorades i rigoles, i es retiraran les rajoles existents, substituint-les per noves d’hidràuliques, de color negre i llises, i unes altres de diferents textures. En totes elles s’utilitzaran materials antilliscants. La zona destinada actualment a la calçada també es pavimentarà, quedant destinada al trànsit per als vianants.

D’altra banda, es renovarà la séquia mare Mestalla, mitjançant la seua neteja i intubació. A més, els baixants pluvials de les finques i les escomeses domiciliàries es connectaran a la xarxa de sanejament. També s’instal·laran nous embornals en tota la zona.

Pel que fa a l’enllumenat públic, s’instal·laran nous fanals als carrers La Miraculosa, Convent, Santa Isabel i Sagunt. En aquestes dos últimes hi haurà també quatre i dos nous escocells amb arbratge, respectivament.

«Aquesta actuació pretén millorar l’entorn del mercat, molt degradat actualment. A més d’això, amb la revisió del PGOU es resoldrà la situació urbanística del barri per a visibilitzar solucions que acaben amb els solars existents», ha assenyalat Sarrià.

Aquest projecte, que va eixir triat en els pressupostos participatius de DecidimVLC, compta amb un pressupost de 394.434,30 euros i un termini d’execució de tres mesos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 19 =

bombers
bombers