25n
25N
25N

Conversió en zona de vianants de la Plaça de l'Ajuntament el 24 i 25 de desembre

Conversió en zona de vianants de la Plaça de l'Ajuntament el 24 i 25 de desembre
22/12/2017 -

La plaça de l’Ajuntament quedarà reservada per a l’ús exclusiu de vianants durant la vesprada del diumenge 24, dia de Nit de Nadal, i tota la jornada del dia de Nadal, 25 de desembre. Així ho ha anunciat la Regidoria de Mobilitat Sostenible, a través del Centre de Gestió de Trànsit de l’Ajuntament.

La iniciativa s’emmarca dins de la política municipal de recuperació d’espais per a la ciutadania impulsada des de la Delegació. L’objectiu és fer de les vies urbanes espais per al gaudi i la trobada ciutadana. La plaça quedarà tancada a les 15.00 hores del diumenge 24, i romandrà així fins a les 20.00 hores del dilluns 25.

En aquesta mateixa línia, des de fa diversos mesos tots els últims diumenges de mes la plaça es tanca al pas de vehicles rodats, excepte el transport públic, de manera que el centre de vianants així com els carrils que el rodegen poden ser utilitzats per al passeig, la trobada ciutadana o per a la realització d’activitats de qualsevol tipus: activitats culturals, promoció del comerç local i de proximitat, o iniciatives solidàries són algunes de què s’han dut a terme fins al moment.

Des de principis d’este mes, la plaça de l’Ajuntament acull les propostes festives amb motiu de les festes de Nadal impulsat per l’Associació de Comerciants del Centre Històric: la pista de patinatge sobre gel i el tren dels comerciants. L’espai de vianants està presidit per l’arbre de Nadal instal·lat per l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =

bombers
CCCC
bombers