25n
25N
25N

A partir de demà, el carrer Peu de la Creu serà per als vianants

A partir de demà, el carrer Peu de la Creu serà per als vianants
10/12/2018 -

Demà, dimarts dia 11, es procedirà a la conversió en zona de vianants del carrer Peu de la Creu, com obliga l’emplaçament de la rampa d’eixida de l’aparcament Centre Històric – Mercat Central en la plaça de Bruges. S’efectuarà mitjançant senyalització i jardineres. El fluix actual de trànsit d’aquest carrer desemboca en el punt en el qual, fa ja prop de set anys, es va decidir instal·lar una de les rampes d’accés a l’aparcament.

Ara, davant l’obertura imminent de l’aparcament, el servici de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València procedirà a la conversió en zona de vianants de la via mitjançant la instal·lació de senyalització i la presència de dues jardineres en la seua entrada des de la plaça de Joan de Vila-rasa. No impediran l’accés als vehicles d’emergència i als de logística en horari de càrrega i descàrrega, encara que la desembocadura amb l’avinguda de l’Oest estarà definitivament tancada per coincidir amb el punt en què es va obrar la rampa d’eixida de l’aparcament.

L’operació no revist especial complexitat per al veïnat i residents, atés que en eixe carrer no hi ha cap gual o accés a garatge. L’eixida dels vehicles autoritzats per a accedir a ell d’acord a la reglamentació vigent es realitzarà pel carrer Maldonado.

Durant el matí de hui dilluns s’ha comunicat en l’entorn la posada en marxa de la mesura, que es farà efectiva demà dimarts, dia 11, a primera hora del matí. De la mateixa manera, durant la vesprada de demà dimarts començaran les operacions per a condicionar provisionalment la plaça de Bruges de cara a l’obertura de l’aparcament Centre Històric – Mercat Central, de manera que la plaça i l’aparcament es comencen a gaudir per la ciutadania, coincidint amb la posada en marxa de l’anhelada infraestructura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × tres =