25n
25N
25N

Paula Bonet dissenya el cartell de Nadal 2018

Paula Bonet dissenya el cartell de Nadal 2018
10/12/2018 -

La dissenyadora valenciana Paula Bonet ha sigut l’encarregada de crear el cartell d’enguany amb què l’Ajuntament felicitarà el Nadal als veïns i veïnes de la ciutat. El disseny, novament realitzat per una professional valenciana, representa la festa de Nadal com «una llum que abracem per a eixir de les nostres rutines». L’any passat, l’encarregat del cartell va ser l’artista valencià Jotakà, mentre que fa dos anys, els responsables van ser l’estudi de disseny valencià Pixelar-te i la il·lustradora Sandra Navarro.

L’objectiu del treball, explica Bonet, és «proposar un Nadal que amb la seua llum daurada, ens il·lumine i alleuge; un Nadal banyat en or. El personatge del cartell l’engoleix i el condensa en el seu iris». A més, ha afegit que «l’or és l’amor compartit en aquestes dates, la bellesa d’eixe amor en les reunions familiars. La metàfora de l’or fa referència a com abracem una llum que ix de la foscor de les nostres rutines».

Així mateix, la dissenyadora Bonet ha explicat que «el Nadal és un moment de reflexió, de fugida de la quotidianitat, de reunió, de diàleg amb u mateix, de consciència del temps (com trobem a faltar en aquestes dates a aquells que ja no hi són entre nosaltres). I gran part del que ens porta és extremament valuós. L’or d’Orient en la mediterrània i acollidora ciutat de València».

El regidor de Relacions amb els Mitjans, Carlos Galiana, ha explicat que «Paula Bonet ens proposa un Nadal on predomina la meditació, la mirada interior i la introspecció, que també es dóna en aquestes dates».

L’artista valenciana Paula Bonet (Vila-real, Castelló, 1980) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València. Fins a la data ha il·lustrat diversos llibres com Léeme i el poemari d’Estel Solé Si uneixes tots els punts. Com a autora, les seues pròpies il·lustracions i textos van arribar a les llibreries, com per exemple Qué hacer cuando en la pantalla aparece The End, La pequeña Amelia se hace mayor, i l’homenatge a François Truffaut 813. Ha exposat part de la seua obra artística i també col·labora en mitjans de comunicació, escenografia, cartellisme i pintura mural.

cartel-navidad-2018

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =

torrent