25n
25N
25N

Els patrocinis de Falles augmenten un 13,5%

Els patrocinis de Falles augmenten un 13,5%
29/03/2017 -

L’Ajuntament de València, mitjançant la Regidoria de Cultura Festiva, ha aconseguit augmentar, només en el que portem d’any, un 13,5 per cent els ingressos per patrocinis en Falles, arribant així als 192.650 euros d’entrada en eixe concepte, pels 170.100 de tot l’any passat. Entre els augments més considerables hi ha, per exemple, l’aconseguit per a l’Exposició del Ninot o el que comporta el nou patrocini de la Cavalcada del Foc.

“Un dels compromisos que vàrem adquirir des del primer dia del mandat va ser treballar per les Falles com mai s’havia fet, buscant la seua excel·lència en àmbits molt diferents i aconseguint recursos nous que les permetera créixer. En aquest sentit la negociació de nous patrocinis han permés, per exemple, dignificar i potenciar qüestions fonamentals com ara el programa pirotècnic, per al que enguany hem aconseguit ja més de 87.000 euros en patrocini”, ha explicat el regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset, qui ha destacat que els ingressos per patrocinis en aquests tres primers mesos de l’any suposen un increment del 28,43 per cent respecte a tot l’últim any del mandat anterior.

Una altra cita important de la festa gran de la ciutat és l’Exposició del Ninot, que enguany ha passat de comptar amb un patrocini de 22.700 euros a fer-ho amb un de nou per valor de 59.000 euros, el que comporta un increment del 159,91%. “La dignificació de l’Exposició del Ninot no consistia només a aplicar el sentit comú perquè les obres d’art s’exposaren on tocava, en un museu, sinó que a més calia esprémer totes les seues potencialitats amb un suport extern que enguany s’ha multiplicat, motiu pel qual estem molt agraïts i satisfets”, ha destacat Fuset.

Enguany s’han aconseguit, a més, patrocinis nous, per exemple, per a les competicions de futbol 7 i futbol sala. També s’ha incorporat enguany un patrocini de 6.000 euros per a la Cavalcada del Foc. “L’objectiu és continuar incrementant el suport econòmic extern per a la nostra festa gran, un repte que només es pot aconseguir amb el treball, l’esforç i la il·lusió que ens ha permés fer un pas de gegant en la implicació i la valoració que des del sector privat s’ha fet en aquestes dos últimes edicions de les Falles”, ha afegit Fuset.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 16 =