25n
25N
25N

Patraix decideix en la inversió pressupostària del seu barri

Fins al 28 de febrer, els veïns de Patraix podran decidir sobre les millores del barri

Patraix decideix en la inversió pressupostària del seu barri
16/02/2017 -

Els processos de consulta ciutadana s’estan duent a terme pels diferents barris de la ciutat de València, gràcies a la campanya ‘Decidim VLC‘, impulsada per l’Ajuntament de València, amb l’objectiu no solament de conéixer l’opinió dels ciutadans, sinó també perquè els veïns de cada barri participen activament en la presa de decisions.

I és que amb aquesta campanya de participació ciutadana, en la qual es podrà votar fins al pròxim 28 de febrer, els ciutadans tindran l’oportunitat de conéixer i opinar sobre les polítiques i els projectes en els quals s’invertiran els pressupostos en cada barri.

Concretament, per al barri de Patraix s’ha destinat un pressupost de 447.305 euros, que cada veí, de manera individual, podrà anar repartint entre els diferents projectes seleccionats fins que s’esgote la quantitat assignada al barri.

Des de l’Associació Veïnal de Patraix han informat que ‘es tracta d’una oportunitat perfecta per a decidir en què volem que es gaste els nostres diners, i com volem que s’invertisca en el nostre barri’. Així mateix, han explicat a València Extra que ‘en una primera fase, els veïns, de forma individual, van anar realitzant propostes de millora per al barri. Una vegada finalitzat el termini, el tècnic va descartar aquells que eren inviables. I ara, hem de participar en aquesta campanya per a, entre tots, millorar les condicions de Patraix’.

Existeixen un gran nombre de projectes destinat al barri de Patraix. Entre els més destacats es trobarien la construcció del carril bici pel carrer Jesús i Gaspar Aguilar, els horts escolars, l’ampliació de l’anell de vianants, proposat per ‘Colecamins’, per a crear una ruta més segura per als estudiants o l’adequació de l’Avinguda Pérez Galdós, una proposta impulsada per ‘Fuera Túnel’.

Per a participar tan sols has de registrar-te en la web decidimvlc.valencia.es, ser major de 16 anys i estar empadronat en el municipi de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =