25n
25N
25N

Patraix celebra la 22 edició de la seua festa de Nit de cap d'any amb un castell, música en directe i una torrà popular

Patraix celebra la 22 edició de la seua festa de Nit de cap d'any amb un castell, música en directe i una torrà popular
31/12/2016 -

L’Associació de Veïns de Patraix celebra hui la 22 edició de la seua clàssica festa de Nit de cap d’any, la primera i única que s’ha celebrat en la ciutat fins que el Consistori va decidir el passat any per primera vegada realitzar un esdeveniment en la plaça de l’Ajuntament.

Popularment coneguda com la ‘Porta del Sol valenciana’ per aquest motiu, la festa tindrà lloc en la plaça de Patraix a partir de les 23.45 hores amb el repartiment gratuït de cava i raïms donats pels comerços col·laboradors.

A les 0.00 hores es faran les campanades en directe per a complir amb la tradició de els 12 raïms de la sort, després de les quals arrancarà la revetla amb l’actuació en directe del Duo València, que delectarà al públic amb un variat repertori de totes les èpoques i per a tots els gustos.

A les 3.00 hores de la matinada s’encendrà una foguera en la qual es podrà fer una torrà amb el producte que cadascun es porte.

El president de l’entitat, Toni Pla, ha comentat que “totes les despeses organitzatives són a càrrec de l’associació”. En aquest sentit, encara que ha agraït l’ajuda de l’Ajuntament quant al dispositiu de neteja i quant a la il·luminació del campanar (portava quatre anys apagat), ha demanat una major implicació municipal de cara a futures edicions per a potenciar un esdeveniment que cada any reuneix a més de 2.000 persones i que pretén que “ningú passe aquesta nit tan especial sol o sola en la seua casa”.

Repartiment d’aliments

aliments-2016-2D’altra banda, en coordinació amb els serveis socials del barri, l’entitat inicia aquest divendres el repartiment solidari de 930 quilos d’aliments i productes de primera necessitat donats pels residents aquest Nadal.

Sobre aquest tema, Pla ha comentat que enguany s’han vist “desbordats per les donacions de tot tipus de productes de primera necessitat donats pel veïnat, tals com a raspalls de dents o bolquers”.

D’aquesta manera, l’associació ha realitzat lots que començarà a donar de forma ordenada a les persones més necessitades que hagen rebut el vistiplau dels serveis socials.

L’entitat ha agraït la seua col·laboració a l’AMPA del Col·legi Hermes, del col·legi Humanista Mariner, al Centre Municipal de Persones Majors de Patraix, a l’escola Salvador Giner del Micalet, a Consum, al Centre Municipal de Serveis Socials de Patraix i a tot el veïnat de Patraix per les seues generoses aportacions.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 4 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent