25n
25N
25N

El Nadal Solidari de Patraix arranca amb la Campanya de Recollida d'Aliments

Fins al 22 de desembre, podràs deixar els teus productes en la seu de l’Associació Veïnal de Patraix

El Nadal Solidari de Patraix arranca amb la Campanya de Recollida d'Aliments
05/12/2017 -

Com cada any, l’Associació Veïnal de Patraix organitza el seu tradicional ‘Nadal Solidari’. Una iniciativa en la qual tots els veïns del barri s’involucren per a ajudar als quals tenen més dificultats, però també perquè cap veí se senta sol en aquestes dates tan assenyalades. Així, des de l’Associació Veïnal de Patraix s’organitzen diferents esdeveniments per a crear pinya entre els veïns.

D’aquesta manera, el ‘Nadal Solidari’ ja ha començat amb la campanya de recollida d’aliments no peribles i productes d’higiene, que es repartiran entre totes les persones inscrites en el Centre de Serveis Socials de Patraix. Per això, es lliuraran els lots de productes a les famílies més necessitades amb total discreció, citant-los en diferents horaris per a evitar que ningú se senta incòmode.

La campanya, que estarà en marxa fins al pròxim 22 de desembre, compta, en la recollida de productes, amb la col·laboració d’AMPA Col·legi Hermes, CEIP Rodríguez Fornos, CEMAPM Patraix i Consum, però també amb tots els veïns que s’uneixen a aquesta causa solidària. Toni Pla, President de l’Associació Veïnal, ja comentava a València Extra que ‘tant de bo no haguérem de fer aquesta campanya perquè totes les famílies tinguessen accés als recursos públics i socials per a cobrir les necessitats bàsiques. Aquesta campanya no és caritat, sinó un dret de totes aquestes famílies’.

Si tu també vols formar part d’aquesta campanya de recollida d’aliments no peribles i productes d’higiene, no dubtes a portar les teues borses a la seu de l’Associació Veïnal de Patraix, situada en la Plaça Patraix, 13, tots els dimarts, dimecres i dijous de 18.00 a 21.00 hores.

Llista de productes necessaris per a aquesta campanya

Articles d’Higiene

– Gel de bany
– Sabó per a la roba
– Pasta de dents
– Raspall de dents
– Crema hidratant
– Fulles d’afaitar
– Bolquers
– Compreses

Aliments no peribles

– Oli
– Arròs
– Pasta
– Llegums
– Bategues de conserva
– Llet en pols
– Galetes
– Botes de tomaca
– Sucre
– Menjar per a bebés

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + dinou =

Valencia activa
bombers
CCCC
bombers
Valencia activa