caixa popular

Patraix aposta per la cultura i la tradició valenciana

Aquest cap de setmana, el barri de Patraix promou el folklore amb activitats per a tots els públics

Patraix aposta per la cultura i la tradició valenciana
27/04/2017 -

El barri valencià de Patraix està de celebració. I és que aquesta setmana, els seus carrers s’ompliran de cultura, música i tradició valenciana. Una sèrie d’activitats, aptes per a tots els públics, que tenen com a objectiu apostar pel folklore, però també que tots els veïns gaudisquen amb els actes organitzats.

Des de l’Associació Veïnal de Patraix han organitzat per a aquesta vesprada, a les 19.00 hores, en la seua seu, la presentació de l’edifici sostenible ‘Marqués de Cruïlles’ de Patraix. Es tracta del primer edifici d’habitatges en la nostra ciutat, que compta tant amb el certificat energètic A, com amb el certificat en el Green Building Certificate. Una proposta innovadora, que converteix a Patraix en un barri pioner.

En la conferència, l’arquitecte Curro Mestre, els Project Managers TGT, Mitsibushi Electric, i l’òrgan certificador Green Building Espanya presentaran el projecte, i contestaran a les preguntes dels assistents sobre aquesta promoció d’obra nova. Una oportunitat perfecta per a conéixer tots els detalls sobre aquest edifici singular a València. A més, després de la conferència, els assistents gaudiran d’un aperitiu, al costat de l’equip promotor de Marqués de Cruïlles.

No obstant això, açò no acaba ací. I és que el cap de setmana, l’Associació Veïnal ha posat tots els seus esforços per a organitzar unes jornades dedicades al folklore valencià. Per això, a València Extra, t’informem de tota la programació.

Dissabte 29 d’abril

11.30 h. Animació en el Mercat de Jesús, a càrrec de Valçaina.

18.00 h. Mostra de tocs tradicionals de campanes en l’Església Sagrado Corazón de Jesús, en la Plaça Patraix. L’explicació i els tocs aniran a càrrec de Mestres Campaners de València.

19.00 h. Exhibició de dansa, de la mà dels grups La Carraspera i el Tossal de Llíria, en la Plaça de Patraix.

Diumenge 30 d’abril

11.30 h. Actuació del Grup de danses Saragüell i Grup de danses Realenc de Picanya. A més, hi haurà un taller de dansà, per a xiquets i adults, a càrrec del Grup de danses Sargantana.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats