caixa popular

Els veïns de Patraix se sumen a la campanya 'Fes teu un escocell'

L’Associació Veïnal de Patraix també s’involucrarà en aquesta campanya mediambiental

Els veïns de Patraix se sumen a la campanya 'Fes teu un escocell'
20/01/2018 -

El passat mes d’octubre, la Regidoria de Medi ambient de l’Ajuntament de València engegava una iniciativa, que tenia com a objectiu recuperar el carrer per als ciutadans. Així, amb la campanya ‘Fes teu un escocell’, els veïns de València tindran l’oportunitat de fer-se càrrec d’un escocell del seu carrer. En aquest sentit, tots els interessats podran plantar matolls, sembrar flors i mantenir-los, gràcies als consells d’experts. Però a més, es posarà, a la disposició dels participants, un telèfon per si es detectaren problemes amb l’escocell o les plantes.

Aquesta iniciativa es va llançar perquè al voltant de 60.000 escocells de la ciutat foren adoptats. Per això, Pilar Soriano, Regidora de Medi ambient, va assegurar que coordinarien les activitats amb ‘les escoles i amb les associacions de veïns per a involucrar a famílies senceres’. Una promesa complida, que ja ha arribat al barri de Patraix.

Des de l’Associació Veïnal de Patraix ja han informat als veïns d’aquest barri valencià sobre una iniciativa que no solament permet sensibilitzar-nos sobre els espais verds, sinó que a més permet la recuperació dels espais públics per a la ciutadania. D’aquesta manera, i si estàs interessat a formar part d’aquest projecte, tan sols acosta’t a l’associació i informa’t. Per descomptat, s’establirà un dia en concret per a procedir amb la plantació, gràcies a les plantes i a les eines que es proveiran des del Servei de Jardineria.

Però això no és tot, ja que el teu compromís també es veurà recompensat. En aquest sentit, cada any, es lliurarà un certificat a les famílies com a col·laboradors, i un personal a tots els xiquets que se sumeixen a aquest projecte. Així mateix, anualment, es realitzarà un reconeixement a les escoles i entitats que hagen destacat per la seua participació i per la seua constància a donar suport a aquesta iniciativa verda.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + vint =

caixa ontinyent
Extra nº 2 - FEB. 2019
jornadas educativas salud sexual alcasser 2019