25n
25N
25N

Paterna ja està connectada per bus amb Quart, Manises i el Campus de Burjassot

Paterna ja està connectada per bus amb Quart, Manises i el Campus de Burjassot
09/02/2021 -

La ciutat de Paterna ja està connectada per autobús amb el Campus de Burjassot a través de la nova línia que ha posat en marxa l’Autoritat de Transport Metropolità de València i que va entrar en funcionament ahir.

Per primera vegada, Paterna, Quart de Poblet i Manises tenen connexió directa entre elles i el Campus de Burjassot, sense necessitat de viatjar a la ciutat de València i realitzar un transbord.

La línia 165 serà especialment útil per als estudiants paterners, que tindran un accés directe fins a les instal·lacions de la Universitat de València a Burjassot.

El servei, que funciona en els dies laborables, comença el seu recorregut a Quart de Poblet a les 7.05 del matí i finalitza a les 21.50, amb 12 expedicions d’anada i 12 de tornada, i amb una duració total de 35 minuts per cada trajecte.

La línia 165 té quatre parades a Paterna, dues en sentit anada i altres dos en sentit tornada. Les parades en direcció al Campus de Burjassot estaran situades al carrer Major, 39 i al carrer Mestre Ramón Ramía Querol (Ajuntament). Les parades en sentit retorn, des de la Universitat cap a Quart de Poblet, estan situades al carrer de la Font, 3 i en l’avinguda Primer de Maig, 33.

Per a l’ús del servei estan disponibles tots els títols de l’ATMV així com el futur Bono10, que es posarà en marxa les pròximes setmanes i que tindrà un cost de 7,20 euros, 0,72 euros per viatge, reduint-se el cost en un 50% per als usuaris i usuàries, comparat amb el bitllet senzill actual.

Tota la informació d’aquesta nova línia pot consultar-se en la pàgina web de l’Autoritat de Transport Metropolità de València, www.atmv.gva.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 6 =