25n
25N
25N

Paterna i Ecovidrio fomenten el reciclatge d'envasos de vidre durant les Falles 2020

Educadors ambientals visitaran entre els dies 16, 17, 18 i 19 de març els diferents casals del municipi per a informar de la iniciativa

Paterna i Ecovidrio fomenten el reciclatge d'envasos de vidre durant les Falles 2020
09/03/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, en col·laboració amb Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge d’envasos de vidre a Espanya, i la Generalitat Valenciana, ha posat en marxa la campanya “En falles, monyos, pinta… i el vidre al verd” per a la promoció del reciclatge d’envasos de vidre durant les Falles 2020.

La iniciativa pretén conscienciar als ciutadans de Paterna, i especialment als fallers, sobre la importància de separar correctament els residus d’envasos de vidre durant el transcurs de les festes. Per a això, es retolaran els contenidors de vidre pròxims als casals per a donar-li visibilitat a la campanya.

A més, educadors ambientals visitaran els casals per a informar sobre la importància del reciclatge dels envasos de vidre i els beneficis que això reporta al medi ambient i a la societat.

Tal com ha explicat la regidora de Serveis i Neteja, Merche Navarro, “aquesta campanya aposta per la col·laboració amb els fallers per a millorar la sostenibilitat de les festes i que siguen més respectuoses amb el medi ambient a través d’una correcta gestió dels residus d’envasos de vidre”.

La iniciativa té com a objectiu millorar la taxa de reciclatge de vidre i enfortir el compromís de l’Ajuntament i el món faller amb el reciclatge del vidre, que pot reconvertir-se al 100% i usar-se en la fabricació de nous envasos, de manera indefinida i sense perdre les propietats originals.

Tal com ha puntualitzat Navarro, “reciclar vidre és un element clau en la lluita contra el canvi climàtic. En usar vidre reciclat en la fabricació de nous envasos s’evita l’extracció de matèries primeres de la naturalesa, evitant l’erosió dels sòls i la desforestació del nostre entorn”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna