caixa popular

Paterna realitza més de 200 actuacions en abocadors il·legals

Paterna realitza més de 200 actuacions en abocadors il·legals
27/07/2017 -

La regidoria de Medi Ambient ha realitzat més de 200 actuacions de retirada d’enderrocs i altres materials d’ús domèstic durant els anys 2016-2017. Aquests treballs s’emmarquen dins de la campanya de neteja de solars municipals i d’una altra titularitat, que són utilitzats com a abocador d’enderrocs, estris i un altre tipus deixalles des de fa anys.

La regidoria comunica diàriament als propietaris de parcel·les en les quals hi ha enderrocs o falta de neteja que en el cas de no realitzar la neteja necessària l’ajuntament es fa càrrec de la mateixa passant la factura corresponent als propietaris. Aquestes actuacions de desbrossament i neteja de solars també serveixen per a prevenir possibles incendis que puguen danyar als habitatges adjacents i posar en perill la seguretat dels veïns. De la mateixa manera, aquests treballs de neteja prevenen la proliferació de rosegadors i insectes.

Cal destacar que el nivell de conscienciació en algunes zones del municipi és prou elevada, ja que existeixen zones com La Vallesa on els enderrocs il·legals són inexistents, d’altra banda existeixen zones com La Mola on diàriament apareixen nous abocadors. Per aquesta qüestió la regidoria està elaborant un pla per al tancament de camins per impedir l’entrada de tràfic rodat a les zones d’abocaments incontrolats, d’aquesta forma no només se soluciona de manera temporal el problema sinó que es treballa per a aconseguir un poble sense enderrocs.

A aquest pla la regidoria ha inclòs al pressupost de 2018 una partida especifica per a la neteja d’abocadors il·legals, a més està preparant una campanya de conscienciació al municipi que coincidirà amb la inauguració del nou ecoparc.

Per al regidor de Medi Ambient, Carles Martí: “Des de la regidoria estem convençuts que amb el futur ecoparc, que pròximament es posarà en marxa gràcies a aquest equip de govern, es reduirà considerablement l’aparició d’abocadors il·legals al terme municipal.”


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 20 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris