25n
25N
25N

Paterna tramita cerca de un centenar de ayudas del Plan Resistir en apenas 24 horas

Paterna s’ha convertit en la primera ciutat de l’àrea metropolitana de València a obrir el termini per a poder sol·licitar aquestes Ajudes Parèntesis del Pla Resistir dotat de 2.193.916 euros

Paterna tramita cerca de un centenar de ayudas del Plan Resistir en apenas 24 horas
11/02/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha tramitat prop de 100 sol·licituds de les denominades Ajudes Parèntesis en les primeres 24 hores d’obertura del termini per a sol·licitar-les que va començar ahir.

La quantitat de peticions rebudes en el primer dia habilitat per a sol·licitar-les no sols demostra la importància d’haver-les posat en marxa prompte sinó com de necessàries que són per a molts autònoms i empreses.

Paterna s’ha convertit en la primera ciutat de l’àrea metropolitana de València a obrir el termini per a poder sol·licitar aquestes ajudes del Pla Resistir dotat de 2.193.916 euros.

I és que la capital de l’Horta Nord, a part de ser un dels pulmons industrials i empresarials de la Comunitat Valenciana, lidera la taxa d’autoocupació i emprenedoria, amb més de 4.800 autònoms.

Conscient d’aquest potencial empresarial, i amb l’objectiu que tots els negocis afectats per la crisi econòmica derivada de la COVID-19 tinguen temps de sol·licitar-les, l’Ajuntament ha donat un termini d’un mes per a sol·licitar-les.

En aquest sentit, els interessats en aquestes ajudes poden presentar la sol·licitud i tota la documentació per via telemàtica a través de la Seu Electrònica (https://sede.paterna.es) des del 10 de febrer fins a l’11 de març.

De la mateixa manera, pot realitzar consultes i resoldre dubtes dirigint-se a través de l’email martinez.jm@ayto-paterna.es, que en el seu primer dia de convocatòria ha rebut més de 50 consultes.

Per a poder començar a concedir aquestes ajudes, l’Ajuntament de Paterna va aprovar la setmana passada, en ple extraordinari i urgent, la modificació de crèdit del pressupost municipal per la qual el consistori aporta 329.000 euros a aquestes subvencions del Pla Resistir que està cofinançat per la Generalitat, les diputacions i els ajuntaments.

A més, s’ha reforçat el Servei d’Indústria, Empresa i Universitat per a poder tramitar, gestionar i abonar aquestes subvencions directes a mesura que vagen arribant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =