25n
25N
25N

Paterna rep 15.000 euros d'Europa per a ampliar la xarxa Wifi municipal

Aquesta subvenció s’emmarca en la segona convocatòria del programa Wifi4EU

Paterna rep 15.000 euros d'Europa per a ampliar la xarxa Wifi municipal
05/11/2019 -

Paterna disposarà d’una xarxa wifi municipal gratuïta de més qualitat i amb major cobertura, gràcies a la subvenció de 15.000 euros que la Unió Europea, a través del seu delegat Pedro Alfonso Pérez, ha entregat al municipi en la segona convocatòria del programa Wifi4EU.

L’Alcalde de la ciutat, Juan Antonio Sagredo, ha destacat la importància d’aquesta ajuda “que permetrà continuar millorant la xarxa wifi gratuïta de la ciutat i ampliant la seua cobertura, per a arribar així a més punts del terme municipal”.

Aquesta subvenció que la Unió Europea ha concedit a més de 500 ciutats espanyoles permetrà ampliar els punts d’accés a la wifi municipal en zones amb cobertura sense fil així com millorar la qualitat de la xarxa ja existent, facilitant a la ciutadania l’accés a Internet gratuïta en llocs públics del municipi.
En aquest sentit, el primer edil ha destacat que “aquesta subvenció contribueix a continuar fent de Paterna una autèntica ciutat intel·ligent, potenciant i promovent l’ús de les noves Tecnologies de la Informació entre els ciutadans i ciutadanes, i millorant així l’accessibilitat dels serveis públics i l’ús de les Tics”.

Aquesta actuació se sumarà a la ja realitzada en 2018 amb la instal·lació d’una xarxa de 25 punts wifi, públics i gratuïts per a permetre als veïns i veïnes connectar-se a Internet en els principals espais públics del municipi, tant interiors com exteriors.

L’ajuda rebuda s’emmarca en la segona convocatòria del programa de la Unió Europea Wifi4EU, una iniciativa perquè els residents a la Unió Europea disposen d’Internet a través de punts de Wifi gratuïts instal·lats en llocs públics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + vint =

Informacion coronavirus
escalante
escalante
Informacion coronavirus