25n
25N
25N

Paterna sol·licita la inclusió de Lloma Llarga Nord, Mes del Rosari i La Coma en l'Anell Verd Metropolità

Aquest projecte, que contempla la creació d’una ruta ciclopeatonal per a connectar de manera sostenible els municipis de l’àrea metropolitana de València, tindrà 15 subtrams a Paterna

Paterna sol·licita la inclusió de Lloma Llarga Nord, Mes del Rosari i La Coma en l'Anell Verd Metropolità
04/03/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha sol·licitat una modificació del traçat de l’Anell Verd Metropolità (AVM) que la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat té previst començar a construir aquest mateix any perquè l’itinerari dissenyat al seu pas per Paterna incloga també els barris de Mas del Rosari i La Coma.

Així ho ha anunciat hui la regidora de Mobilitat, Núria Campos, qui ha explicat que el consistori ha presentat al·legacions al projecte d’Anell Verd Metropolità, la ruta ciclopeatonal que connectarà de manera sostenible els municipis de l’àrea metropolitana de València, aprofitant camins rurals existents i els carrers per als vianants, configurant una ruta circular en la perifèria de la capital.

En aquest sentit, Campos ha indicat que en l’informe remés per l’Ajuntament es proposen tres solucions al traçat actual per a integrar aquestes zones poblacionals al traçat projectat, aprofitant carrils bici que s’inclourien en la ruta prevista, que actuaria així d’eix vertebrador per a aquests nuclis residencials.

En el traçat inicial proposat per Conselleria, Paterna es troba en el tram 5, que uneix Quart de Poblet amb Massarrojos, i la ciutat acull 15 subtrams de la ruta ciclopeatonal, una mica més de 6 quilòmetres, que discorren pels barris de Campament, Centre, Alborgí, Lloma Llarga sud i Bovalar.

El traçat del AVM pels barris de Lloma Llarga nord, Mes del Rosari i La Coma respon, segons ha precisat Campos, a una demanda històrica per a millorar la connexió d’aquestes zones de paterna en l’àmbit municipal i metropolità.

“En el cas de la Coma” – ha prosseguit Campos – “l’anell verd és una oportunitat per a afavorir la seua integració, donant suport a les mesures i actuacions de rehabilitació i regeneració urbana que estem duent a terme en la zona”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 3 =