25n
25N
25N

Paterna tancarà el solar municipal de 5.326 m2 de Santa Gemma

Paterna tancarà el solar municipal de 5.326 m2 de Santa Gemma
21/03/2017 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Infraestructures, va realitzar una tanca de protecció de la parcel·la dotacional del barri de Santa Gemma de 5.326 m2 que està situada en el Sector 4, entre els carrers Santa Cecilia, Poeta Vicent Andrés Estellés, Rafael Alberti i J. Agustín Goytisolo.

Així ho ha anunciat hui la regidora d’Infraestructures, Núria Campos, després que el projecte d’execució d’aquesta obra, molt reivindicada pels veïns i veïnes, haja estat aprovat en Junta de Govern Local. La intervenció, que compta amb un pressupost de 70.240 euros, forma part de l’II Pla Transforma, el programa d’obres municipal que està duent a terme l’Executiu de Sagredo per millorar el municipi.

“Amb aquest clos volem garantir les degudes condicions de seguretat d’aquest immoble municipal i evitar l’entrada de persones i animals, ja que, en estar a diferent cota que la vorera, podia provocar caigudes o accidents i també busquem evitar l’abocament indiscriminat d’enderrocs que provocava una situació insalubre i indecorosa per al voltant del barri”, ha afirmat la regidora.

Aquesta parcel·la dotacional té una superfície de 5.326 m2 i disposarà d’un clos de 2 metres d’altura compost per una fàbrica de blocs de formigó fins a aconseguir 1,25 metres d’altura i la resta de reixat format per pals galvanitzats i plastificats i malla metàl·lica.

Aquest projecte s’afegeix a altres actuacions que està duent a terme l’actual equip de govern per millorar la imatge i l’entorn dels diferents barris de Paterna com la neteja periòdica de solars, l’asfaltat i pavimentació de calçades i voreres, la reforma i la conversió en zona de vianants de la Plaça del Poble i Replaceta, les neteges perfumades, la reposició de papereres i mobiliari urbà o la millora i manteniment dels parcs infantils, entre altres coses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =

museo prehistoria