caixa popular

Paterna Sí Puede exigeix a Sagredo complir amb els seus veïns

Paterna Sí Puede exigeix a Sagredo complir amb els seus veïns
11/09/2017 -

La Carta de participació Ciutadana és un document realitzat amb treball des de les diferents associacions de veïns de Paterna, coordinat des de la federació FAVEPA, que compta amb la participació de tots els grups polítics municipals. La Carta impulsa el Consell de Participació i els pressupostos participatius.

Important va ser el treball realitzat des de la Regidoria de Participació Ciutadana per a poder triar a un veí com a President del Consell Territorial de Participació Ciutadana, i no a l’Alcalde com exigia el gabinet d’Alcaldia.

En l’aprovació dels pressupostos del pròxim exercici 2018 no es pot ningunear al Consell de Participació, ni el treball de la Regidoria de Participació Ciutadana. Els pressupostos han de ser participatius i deixar als veïns triar inversions pel valor del milió d’euros establit per als barris de Paterna.

Des del grup municipal de Paterna Sí Puede (PASIP) volem posar en valor el bon treball realitzat per l’equip de la regidora Herrero per la participació dels veïns. Igualment reconéixer el treball que estava duent a terme l’assessor del grup Compromís, acomiadat sorprenentment per l’Alcaldia per realitzar el treball encarregat pels seus companys.

El grup municipal PASIP continua esperant la posada en funcionament de la Comissió de Transparència, signada per les tres parteixes PSOE, Compromís i Pasip, com a condició en la formació de govern municipal a tres bandes de Paterna. Creiem i treballarem també en la necessària participació dels paterners i paterneres.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + set =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris