25n
25N
25N

Paterna recupera el servei d'Ambulància 24 hores suspés fa cinc anys

Paterna recupera el servei d'Ambulància 24 hores suspés fa cinc anys
31/03/2017 -

L’Ajuntament de Paterna recupera el servei d’Ambulància 24 hores per al municipi donant resposta així a aquesta demanda sanitària que els veïns i veïnes de Paterna porten reclamant des que aquest fos suprimit fa cinc anys.

“Recuperar el servei d’ambulància 24 hores ha sigut un objectiu primordial de l’actual equip de govern, per a garantir la seguretat i la tranquil·litat de tots els paterners i paterneres” hi ha assenyalat el regidor de Sanitat, Julio Fernández, que també ha recordat que “va ser l’anterior govern popular el que va decidir eliminar-ho en el 2012 deixant sense la cobertura sanitària necessària als veïns de Paterna”.

El servei, que començarà a funcionar a partir de la setmana que ve, donarà cobertura als ciutadans de manera ininterrompuda els set dies de la setmana, inclosos els festius.

L’ambulància tindrà la seua base en el centre de salut de la Canyada als matins, de 8 a 15 hores i la resta del dia, inclosos els caps de setmana es localitzarà en el centre de salut del Clot. A més, comptarà amb quatre tècnics en emergències sanitàries en horari rotatiu.

Entre els serveis que oferirà l’ambulància, s’inclou l’atenció domiciliària d’urgències així com el trasllat a l’hospital per prescripció facultativa.

Finalment, el regidor de Sanitat ha defés que la recuperació del servei “avança en la línia de les polítiques de l’executiu d’oferir uns serveis públics de qualitat i de donar solucions àgils i eficients quan els veïns més el necessiten”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × tres =

museo prehistoria