25n
25N
25N

Paterna s'entrega a l'esport amb la XII Quinzena Esportiva

Paterna s'entrega a l'esport amb la XII Quinzena Esportiva
31/05/2019 -

L’Ajuntament de Paterna, a través dels Serveis Esportius Municipals, ha organitzat una nova edició de la quinzena esportiva, dues setmanes en les quals l’esport es converteix en protagonista de la vida social dels paterners i paterneres.

Així ho ha explicat hui el regidor d’Esports, José Manuel Mora, qui ha assenyalat que “l’objectiu d’aquestes jornades és que els ciutadans puguen conéixer l’àmplia oferta esportiva que ofereix l’Ajuntament participant en classes gratuïtes, tallers i exhibicions que s’organitzaran en diferents punts del municipi i en els centres esportius municipals”.

Entre les activitats programades s’inclouen portes obertes de voleibol, karate, rugbi, pilota valenciana, patinatge sobre rodes, tenis de taula, bàsquet.

També es disputaran diferents campionats com l’IX Torneig Avant Paterna, el Torneig de Casas Verdes CF o el de l’UD Paterna, així competicions de frontenis, pàdel, gimnàstica rítmica, escacs, petanca o taekwondo.

A més, el 8 de juny s’ha organitzat una eixida de senderisme a Xestalgar, i el 14 de juny tindrà lloc una jornada especial +Qvida en el centre Esport a Paterna amb activitats com Crossfit, BodyCombat, Zumba o Bodi Balanç des de les 17 fins a les 21 h.

Finalment, el regidor Mora ha recordat que la programació completa estarà disponible per a descarregar en la web de la regidoria d’esports www.esport.paterna.es o la web municipal www.paterna.es.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − 7 =

premios go valencia
ficcions 2019-2020