caixa popular

Paterna presenta la programació de la Setmana Cultural del Major

Paterna presenta la programació de la Setmana Cultural del Major
19/05/2017 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de la regidoria de Protecció i Drets de la Ciutadania que dirigeix Julio Fernández, ha presentat el programa d’activitats de la Setmana del Major que se celebrarà del 5 al 9 de juny.

El regidor, Julio Fernández, ha destacat l’àmplia oferta d’activitats d’aquestes jornades que inclouen visites culturals, xarrades sobre seguretat, gastronomia, exposicions i esdeveniments benèfics i que té com a objectiu homenatjar el paper de les persones majors “que exerceixen un rol fonamental tant en el pla familiar com en la societat, com a agents actius que a través de qualsevol tipus d’iniciatives contribueixen a dinamitzar la vida social del nostre poble”.

Les activitats començaran el dilluns 5 de juny amb un mercat ambulant solidari en la plaça Clot de Joan que s’instal·larà durant tota la setmana i la recaptació de la qual anirà per a l’Associació de Pares de Xiquets Amb Càncer de la CV, ASPANION. A més a les 11 hores, en el Centre Especialitzat d’Atenció a Majors, C.E.A.M, situat en el carrer de les Eres, es durà a terme una xarrada sobre el maneig del mòbil, impartida per l’associació Jovesolides i patrocinada per la Fundació Vodafone Espanya.

A la vesprada, l’Agrupació Músic Vocal del CEAM de Paterna farà un concert a les 17 hores en les instal·lacions del centre, i s’inaugurarà l’exposició dels treballs que s’han creat en els tallers intercentre, que podrà visitar-se durant la setmana en horari de dimarts a dijous de 10 a 13 hores i de 17 a 19 hores.

El dimarts 6, a les 11 hores, la Policia Local donarà sengles xarrades sobre seguretat a càrrec de l’Inspector Cap D. Fernando Reboyras, Segon Cap de la Comissària de Paterna i Alfonso Primo, Agent de la Policia Local. A la vesprada, la psicológa del CEAM, Paula Peña, serà l’encarregada d’impartir una xarrada dirigida a la comprensió de les paraules d’actualitat.

Les jornades continuaran el dimecres 7 amb una visita a l’Ajuntament de Paterna i al Palau de la Generalitat. Per a facilitar el desplaçament, l’Ajuntament disposarà de dos autobusos amb eixides a les 8.30 hores i 9.30 hores des de l’esplanada del cohetódromo.

Eixa mateixa vesprada a les 17 hores, l’Auditori Antonio Cap acollirà una gala dedicada al major, on el Grup de Teatre “Locos de la Colina” de la Canyada, interpretarà l’obra de teatre “Casting para un cabaret” a la que seguirà una exhibició dels tallers de balls de saló i danses tradicionals del CEAM.

Dins de la programació, també s’inclou un viatge cultural a Rubielos de Mora, declarat el poble més bonic d’Espanya 2017. L’excursió, que tindrà lloc el dijous 8, inclourà un esmorzar, visita guiada als llocs més emblemàtics de la localitat, menjar i ball. El preu del viatge és de 20 euros i per a assistir serà necessari inscriure’s prèviament en el CEAM.

Les activitats de la Setmana del Major finalitzaran el divendres 9 amb la Gala de Clausura que se celebrarà en els Salons Arc Iris i que a més de menjar i ball, inclouran un homenatge i el nomenament de sòcia d’honor del CEAM de Paterna a María Ángeles Machés Mengod.

Previ a la gala, durant el matí, la plaça Clot de Joan acollirà una masterclass de ioga a les 10 hores i a les 11 hores se celebrarà una xarrada en el CEAM sobre vida quotidiana i gossos guia en invident a càrrec de la unitat de pensionistes de l’O.N.C.E.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018